DIJOUS, TALL DE CARRETERA.

Mead Valley 08. Nov, 2015 0 Comments

check out this site
descarga

Ciudad de Huajuapan de León Vàrem tallar la carretera N-340 els passats dijous dies 22 i 29, i la tornarem a tallar-la els propers dijous 5-11 i 12-11, que ja els hem comunicat degudament. I ens va protegir la Guardia Civil per garantir-nos que els que anàrem a manifestar-nos no tinguérem cap perill d’accidents. I ARA tornem a convidar a tothom a venir amb nosaltres per demanar d’una manera molt rotunda L’AP-7 GRATUITA, JA. Accions més que justificades a l’haver de lamentar el primer accident important en la nova variant.

I no ens frenem fins Torreblanca, no ens val haver de fer la pujada fins la CV-30 i on ens tornem a trobar en tot el volum de tràfic per una carretera que sols té un segon carril de pujada en un tros no massa llarg. ¿Cal tornar a jugar-se la pell per canviar de carretera quan l’empalme per Castelló (com a mínim) és molt més senzill????.

Portem tres actes  positius i amb prou participació, i una vegada aquí cal dir que agraïm les gestions de l’Alcalde de la ciutat per poder realitzar alguns dels actes. A la primera no vàrem tenir temps ni de presentar cap comunicació i de la segona van ser unes gestions molt intenses per a que no tinguéssem ni impediments ni problemes, el tercer tall va ser sense cap problema. Un altra cosa és la moció que, tot just els mateix dia 22, va ser aprovada en el ple municipal i que no anem a entrar a valorar ni a justificar, tampoc la que va ser rebutjada. Les guerres entre partits no són les nostres. Nosaltres sí que ho tenim clar, la nostra guerra, la nostra lluita és SOLS per aconseguir la GRATUÏTAT DE LA AP-7 i quan més en siguem millor. Ara és el moment, tot just abans d’eleccions doncs volem que se’n parle, que es trague a la llum i que els partits es mullen. Agraïm a tot aquells que fa acte de presencia en la carretera, en la N-340, de tots, ciutadans, periodistes, polítics, cal obrir un parèntesi per resenuyar que vàrem contar també en la presència tant del Sr. Alcalde com la del Regidor d’Acord Ciutadà.

Per acabar comentarem que quan els vehicles aturats en la carretera pel tall preguntaren a que era deguda la retenció i en explicar-los el motiu la resposta era automàtica, MOLT BE, encara en feu poc.  I com a contrapunt algun comentari del safareig del facebook: algú deia que els que anàvem a manifestar-nos era perquè no teníem altra cosa a fer i ens avorríem. Que hem de fer, cadascú és lliure de pensar allò que vullga. Nosaltres i esperem que molta més gent tornarem a ser en la N-340 els dies esmentats des de les 17 fins les 17,45 h. La lluita la portarem alguns, la medalla se la posaran uns altres però, el benefici ens l’emportarem TOTS, i això és el que val. Vinaròs, 24.10.2015

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!