DON PACO

http://poissons-de-marion.fr/?molozivo=rencontre-avec-les-femmes-riches&1e6=da 10. Ago, 2015 0 Comments

West Vancouver Franco_cabrónazoEl mal que ens ha sabut a nosaltres la destitució d’un insigne vinarossenc. Ell que segurament volia acabar com aquell que fins el darrer alè va aguantar la vara de “mando”. Segur que ara dirà que ja estava fart i que ho feia per servir al poble. Però no ens negaran que presidir el Consell Escolar del País Valencià a tan avançada edat no feia poll. Ell, Don Paco (curiosament igualet com l’altre personatge que ens referíem abans), devia gaudir d’un bon sou per aquesta feina tan feixuga o, si més no, dietes, quilometratges i demés prebendes que emanaven d’aquest càrrec tan farragós. Tot va bé per engreixar la seua “suposem” pobra remuneració. Fins i tot el seu sacrifici.

Personatge que pot ser haja aportat molts beneficis al poble, construccions de col·legis o altres menesters, però, cert que el darrer se li va enquistar i no el va poder portar a terme. Tampoc va aconseguir un altra fita de l’ensenyament vinarossenc, l’ampliació del IES José Vilaplana. De totes maneres són obres menudes, sense importància, i de fa quatre dies. Bé, més o menys dotze anys, que tant se fa. Ni tampoc l’EOI.

Si que va pujar de categoria a algunes persones dignes de tot crèdit, de tot nomenament i de millor qualificació. Tant que li feien de xofer quan s’havia de desplaçar a les capitals.  Perdoneu però ens fem un embolic en aquestes paraules tot recordant aquelles famoses pel·lícules de l’oest americà, no sabies mai qui manava més, si l’inspector o el comissari. O a lo millor eren una mateixa persona. A nosaltres aquest càrrec de President del Consell Escolar del País Valencià ens porta records no massa llunyans, doncs també pertanyíem a un Consell d’aquest tipus. No del País, però sí de Vinaròs. On per l’art del “birli birloque” i per la intervenció del regidor inspector o comissari vàrem ser substituïts per un altra associació a la que ara, ara precisament,  li ha sortit un apèndix en el nom, doncs de forma miraculosa també s’anomena de “vecinos”, amb tot el dret, però, fa un tufo que Deu n’hi do. Cal dir que el regidor va tenir en tot moment l’assessorament i la cobertura legal del Senyor Secretari de l’Ajuntament. Molta casualitat que li haja sortit aquest apèndix  una vegada han canviat el govern municipal. No volem pensar que pot ser els han de tapar d’alguna manera el “cambiaso”.

Ja ho veuen, comencem parlant dels Senyors Paco, passem pels inspectors i regidors, el secretari de l’Ajuntament i acabem amb una associació que sols tenim el gust de conèixer el seu president i que li fan dir allò que alguns no s’atreveixen. Tot un recorregut curricular. El que hem dit al començar, que tingue una bona retirada.

 

20070712klphishes_265_Ies_SCO

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!