EL BURRO I  “EL PALO”

São Raimundo Nonato 18. Mar, 2015 0 Comments

rande naslepo tipy burroA part de la dita popular de “A LA VORA RIU NO FAIGUES NIU”, n´hi ha una altra que diu:  “POBRE DEL BURRO QUE HA D’ANAR A PALO”.

Doncs això,  una autèntica llàstima que hagen sigut les  multes de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i l’advertència  de més sancions les que han forçat  a l’Ajuntament a retirar els arbres de la llera del riu.

Sabem que els costa i els costarà d’acceptar que els arbres plantats en aquell indret del riu eren molt perillosos però els tècnics de la CHX els ho han dit ben clar, calia llevar-los doncs augmenten el risc d’inundació i estaven plantats de forma il·legal.

Abans de denunciar el fet  a la Confederació, ens posarem en contacte amb l’Alcalde i un regidor per informar-los sobre les nostres pors al voltant dels dits arbres però no ens escoltaren, no ens feren cas. Si per una vegada ens haguessen escoltat, no hagués fet falta ni la denuncia, ni les multes, ni el ridícul dels arbres presents a tota la premsa provincial. No estem satisfets de les multes, no ens sentim orgullosos de la campanya però no ens van deixar altra alternativa a la seva rotunda negativa.

Tot i això cal recordar que per defendre allò indefensable, ells, l’equip de govern del PP, foren els que van dir a tothom que “tenien tots els permisos” i els que ens van tractar de “locos i majaderos”.

Llàstima de despeses i diners tirats a les escombraries per prejudicis i prepotència. I com sempre a pagar-ho nosaltres, el poble, TOTS!!. I de responsabilitats NI UNA!!. Esperem que la retirada siga total, o siga de TOTS els arbres, que no se’n deixen cap.

En un futur, esperem que el nou proper consistori de Vinaròs, tinga en compte la participació ciutadana com una eina per, allà on no pot arribar l’Ajuntament, puguem arribar els ciutadans i permetre’ns col·laborar per millorar, entre tots, els nostre poble.

Així mateix, volem retre un homenatge a Tico, a Vicent Beltran,  ell va ser que s’adonà en una de les seues voltetes en bicicleta de la  plantació il·legal dels arbres dins del riu, esperem que allí on siga, estiga molt content i orgullós  de la lluita veïnal que hem continuat després de començar les seues vacances . Vinaròs, 08.03.2015IMG_0854

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!