EL FERROVIARI 2.

http://aunapoleondor.fr/nos-magasins/ 13. Ago, 2015 0 Comments

SONY DSC

Sembla que ara tenim un encarregat nou dels ferrocarrils; però, no varia molt del que hi havia fins ara, doncs sols s’ocupa dels de rodalies amb Madrid.

Tot content ens contà allò que volen que sentim, que l’increment de trens Alvia ens portarà a una millor comunicació amb Madrid. Si, sembla que el van convidar a una reunió amb tècnics d’Adif per parlar del tema amb representants dels altres pobles costaners del Baix Maestrat. I sembla, pel que s’ha llegit a la premsa, que no va variar gens la seua línia demostrada en anteriors legislatures, va anar per fer el seu somriure característic i sortir a la foto.

Pot ser la premsa no haja recollit fidelment les seues manifestacions doncs ens estranya que digué que, tot reconeixent la importància de les comunicacions amb ferrocarril per rebre major número de visitants, tenen previst estudiar quin tipus de trens ens beneficien més. I no va dir res de la NECESSITAT de les comunicacions amb Castelló i València en RODALIES, és a dir, ELS MÉS ECONÒMICS, dels que es poden beneficiar  tots els que han d’emprar el tren de forma diària: estudiants, treballadors, etc., etc.,

La reunió va ser a nivell de Turisme i per tant pot ser no entraven altres consideracions, però, no ens negaran els soferts lectors que es molt estrany no llegir res d’aquestes reivindicacions, pot ser com no era de la seua competència o òbvies, tot és possible, inclús que ho digués i a nosaltres se’ns escapà. Al menys el “ferroviari 1” de tan en tan l’escoltàvem alguna perleta d’aquest tipus.

També ens va explicar molt cofoi un detall del que ens repercutirà el Corredor Mediterrani, no el de córrer a peu si no el que ens ha de vertebrar al País Valencià i la comunicació amb Europa. També ens va dir allò que volen que escoltem, de que prompte coneixerem les modificacions.  Segur que també han estat uns oblits de la premsa el que no recullis que va reivindicar amb energia un veritable corredor i no allò del tercer fil amb el que volen que ens conformem i que va demanar que en el Baix Maestrat puga instal·lar-se alguna estació intermodal tampoc dubtem que també va oferir el polígon de les Soterranyes per qualsevol dels projectes que puguen realitzar. Terreny del poble que seria un veritable punt de revitalització laboral i econòmica en la comarca. Un negociador d’aquest tipus ho solta a la primera de canvi i més davant de personalitats que venien a parlar del tema. O pot ser no digués res????. Ja se sap. Tot no pot ser perfecte. Vinaròs, 01.08.2015.

 

romans sur isère rencontre rapide fOTO:Edició 315- Del 8 al 21 de juny  2.009 Vinaròs news

f99869m

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!