EL MERCAT DE VINARÒS.

rencontre originale 30. Sep, 2015 0 Comments

http://altamarea.es/?agoniyavtrysax=pagina-de-hombres-solteros-suizos&dd3=f9 mercat-de-vinaros-experiencia-gastronomica-mira-que-bo-evadirtePocs edificis singular queden al nostre poble. Un d’ells, emblemàtic, és el mercat. Aquest edifici està immers a la plaça de Sant Agustí, o més ben dit en la terrassa de St. Agustí, ja que a l’estiu és intransitable. Cal dir que el nou equip de govern ja ha pres alguna mesura i que caldria acabar de completar.

Nebaj També ens sembla be l’actuació que han fet de llevar uns arbres de la plaça doncs ajuda a que la visió de l’edifici siga millor. Creiem que és una bona iniciativa però, cal acabar-la, llevar barreres, adequar terrasses i millorar la il·luminació de l’edifici a la fi de donar més protagonisme a aquest bonic edifici que volem que tot visitant vingue a vore. En definitiva, l’edifici del mercat ha de destacar a l’entorn de la plaça. Per això criem que han fet be en llevar un arbre viu i l’escultura d’arbre tort i mort recolzat amb una biga de ferro (suposem que l’artista autor fou el Sr. Tàrrega), podrien a més a més posar algun aparcament de bicis i algun banquet (que no siga de pago).

Per cert, tenim informacions de que es vol remodelar la façana del dit mercat. Demanem des d’aquestes línies al regidor de comerç que fes públic aquest projecte i que entre tots i totes puguem decidir-ho, ja que és un espai dels vinarossencs. En el mercat tot no és perfecte doncs també pateix d’algunes mancances i altres defectes que caldria millorar: males acabades, disseny discutible i d’altres que ara no venen al cas.

En un altre àmbit volem afegir que té, a més a més, despeses en administració, energia, publicitat, etc., que son repartides i pagades entre totes la parades. Diem això perquè quan diem totes, volem dir tan les obertes com les tancades, que a falta de titular que les explote les assumeix l’Ajuntament, és a dir ho paguem el poble. Així caldria que l’Ajuntament com a propietari i titular d’una gran quantitat de parades, junt amb els venedors del mercat, assoliren mesures tendents a afavorir el seu estat per tal de donar-li un nou impuls, ja que revisat el pla d’eficiència energètica que ens han facilitat, veiem que s’ha de invertir per estalviar energia i així els rebuts que paguem tots i totes cada vegada aniria minvant, amb el consegüent reducció de costos i al mateix temps millor confort per a treballadors i visitants que són a la fi els que fan us d’aquesta magnífica instal·lació. Vinaròs, 21.09.2015

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!