El pont d’Aigua oliva no fa falta.

 

En anteriors escrits dèiem que la comunicació per la costa de Benicarló i Vinaròs no feia falta, doncs a part que tendria una grant influencia negativa en aquesta zona humida, legalment no es pot fer, a part  de la forta inversió que tendria que fer Benicarló, doncs el vial que tenen es mol perillós, caldria fer-lo totalment, mes fer dos ponts, un per la rambla de Cervera i l’altre per al barranc de Surrach. Ponts i carretera que tendrien que fer-se riu amunt com a mínim100 metresque son la protecció que marcala Lleide Costes, que podrien100 metresmés si Benicarló, Generalitat i l’Estat es posen d’acord,doncs aquesta zona està catalogada, si la informació rebuda es certa, com a rústica, o 500 que son els que contempla les directrius del pla d’Estratègia Territorial (ETCV). Aplicantla Lleide Costes de 7/88,el vial binicarlando seria prop de la 340, si esla Estratègia Territorialla carretera faria cap a la part de dal. Com em dit aquet pont no fa cap falta, d’ací dos dies, quant estiga acabada la variant serà el mitja natural de comunicació entre Peníscola,Benicarló,Vinaròs.

Fer un pont portaria més problemes que solucions, faríem dos ponts quasi junts, com passa amb l’entrada a Benicarló direcció migjorn,i en un lloc que tenim que preservar-lo, es un d’els pocs llocs verge que ens queden prop dels dos pobles. A Vinaròs Romeu & Balada ja van contribuir a destruir aquet lloc aprovant un PAI especulador que encaixona el barranc. Fa poc que oficialment els tres mosqueters van parlar de fer aquet pont, però com no em sentit cap veu dels biolecs, geòlegs ecòlegs o salvadors de les Soterranyes ens preguntem, estem errats? Pixem fora del test? Si vos plau estem neguitosos, no sabem que fer, ensenyeu-nos la llum, si pel barranc no val la pena patir retirem tot lo dit. Però pensem que sí val la pena preservar-lo (i gastar un poc de temps en fer-ho) el barranc es de tots,i tots tenim el deure i l’obligació de oposar-se a la construcció del pont,  més la gent preparada i conscienciada que ja han fet treballs i estudis bons d’aquest barranc.

Que cap persona estiga ofesa, no es la nostra intenció, sols ens guia salvaguardar el nostre patrimoni i demanem ajuda, els destructors per un benefici fàcil en son mols, els patidors pel territori en som pocs, i entre nosaltres sempre tenim algun emboscat, que sols pateix pel seu pamet de terra o pel seu niuet, en totes les famílies hi ha emboscats, i en l’esquerra tots en  coneixem, de emboscats i farsants

SALVEM AIGUA OLIVA. NO AL PONT NO AL PAI!!!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!