EL PP i LA MERA.

Asipovichy 07. May, 2015 0 Comments

SETMANA SANTA DE VINARÒS

Van posar una catifa a la zona de la processó que passava per la mera, però clar després de treure la catifa van deixar tota la ratlla de brutícia del pegament, d’això ja fa varies setmanes, ara a que esperen per netejar la brutícia o volen deixar la marca per a Corpus? Com hem vist ja des de fa 4 anys, la mera esta abandonada, i com no els van fer ells (PP) doncs contra pitjor millor deuen pensar. O Esperen que la ma divina neteje el terra? Per que no es neteja la mera?

IMG_7408

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NATURA MORTA

Com ja ens té acostumats el Partido Popular de Vinaròs durant aquest 4 anys de mala gestió, tot el que no van fer ells ho han deixat de banda, no els interessa, han deixat que es degraden lentament, sense manteniment, sense neteja, sense reparar. Com ja va passar amb les palmeres del passeig mortes, els arbres botella i altres de les jardineres de la zona dels ferros del passeig, del moribund desmai de la plaça Sant Telm, ara hem vist que de les 6 jardineres grans de la plaça de la mera, les enramadores de 4 parterres encarregades de fer ombra estan mortes o mig mortes. Algú no fa la seua faena? Perquè es moren les plantes del poble? Que fa el regidor de serveis? I el servei de Jardineria? No saben que els arbres necessiten aigua i manteniment? Qui  és el responsable? Qui pagarà la reposició?

15.04.25 la mera

PD.- Ens alegrem molt d’haver de cergy rencontre africaine RECTIFICAR i dir que pel que sembla si que han vingut els 500.000€ per fer les obres d’urgència de la costa nord. Encara ens posaria més contents (i també a tota la població) que compliren totes les promeses que encara estan a l’aire (Jaume I, estació autobusos, carril lúdic, ..)

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!