EL PUIG PER AL POBLE

http://clubdes2vallees.fr/?p=448 21. May, 2014 0 Comments

ermita-de-nuestra-senora-de-la-misericordia-vinaros_2409090EL PUIG PER AL POBLE

L’Associació de Veïns de Vinaròs “Migjorn”, sempre ens hem oposat a la urbanització del Puig de l’Ermita, de fet vàrem demanar, ja quan governaven el PSPV-PVI, una moratòria urbanística a tota la serra, i la seua protecció global, però a causa del genial PGOU realitzat pel tàndem Jacinto “tombaconvents” i Roquiski, havia generat el problema, i durant tots aquest anys de la dictadura del totxo, hem vist aparèixer urbanitzacions com bolets, destruint la serra. Així ara tenim, les  urbanitzacions Puigcerver, Mont ermita, la Closa i Vistabella, a la serra de l’ermita de Vinaròs, i ara tots el vinarossencs anem a pagar portar l’aigua potable a tots els xalets, i el pagarem durant uns anys amb el rebut. Ens venen moltes preguntes, al cap, que les llancem, per que s’adjudica l’obra a dit sense rebre altres pressupostos?, per que a altres urbanitzacions del nostre poble els toca pagar la obra i a estos xalets ? hi ha algun habitant important en eixes urbanitzacions? Les aigües brutes de estes urbanitzacions on van? Hi ha clavegueram?. Com sempre, hi ha qui governa per als seus i per als seus interessos? No estem en contra de portar l’aigua potable als xalets, si no de la forma amb que es fa. Continuem perdent pel matí, perdem en la xarxa de l’aigua, per la tarde perdem l’enllumenat públic, tot privatitzar i ara, per la nit, ens expropien el terrat de les nostres vivendes.

http://amap-tarnos.fr/?kastrylja=rencontre-type&0de=cd logo_antenas_fuera La nova Llei General de Telecomunicacions facilita a les telefòniques a expropiar els nostres terrats per a col·locar antenes «quan no existisca altra alternativa tècnica o econòmica viable», clar, econòmicament viable, si esta clar es posen d’acord per fer-nos pagar el que volen, les telefòniques tenen en «NOMINA» a ex-polítics veritables professionals en matxacar al poble i han demanat als seus actuals companys polítics una nova lleu de telecomunicacions , l’han aprovat i hem perdut el terrat.

Pensem el que ens pot passar. Vindran al bloc de vivendes que els puga interessar per a posar l’antena. Per on pujaran?, per l’escala de la comunitat.  Els haurem de donar les claus de les portes per accedir al terrat?, doncs si, i els posarem una estoreta. Els haurem de facilitar la toma d’electricitat?, si, etc., etc., etc. Des de MIGJORN pensem que la resposta a aquests interrogatoris es parlant clar UNA MERDA, no som tan finets com el cagané que diu una defecació. També pensem que estes companyies telefòniques podrien posar les antenes als edificis que no paguen el IBI. De tota esta malifeta podem dir els noms dels partits que ho van aprovar, són PP, PSOE i CiU. Ho sentim perquè els fem propaganda. No pensen en la salut del poble, en una antena de telefonia la càrrega electromagnètica es més superior a la normal, provoca fatiga, mal de cap i, per si no en tenim prou, insomni i pèrdua del sistema immunitari. Vinaròs, 12 de maig de 2014.

antenes-mobils-pp-81550

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!