Els focs de cada any

                                             

         Cents de xalets quedaran fora de las ajudes al ser il·legals i no tenir de llicencia ¡¡ 

No entrarem a jutjar la eficàcia o ineficàcia dels responsables politics vers el incendis forestals, politics que retallen de tot arreu per mantenir els seus privilegis econòmics i estatus “social”. Però, sí son responsables de que no es respectin els espais protegits, o simplement el  deixar construir en zones rurals i llocs no urbanitzables. Als espais cremats recentment País Valencià diuen que hi ha milers de xalets sense permís d’obres. Alguna responsabilitat deuen tindre els diferents partits politics que han estat governant mentre es feien aquestes il·legalitats urbanístiques. Recentment els Ecologistes han denunciat edificacions en llocs protegits com es el Desert de les Palmes. Ara qui pagarà la cremada d’aquestes edificacions il·legals però permeses?

A Vinaròs tenim una obra semblant, il·legal i permesa, al carrer Rafels Garcia tenim un edifici de pàrquings que la part posterior que dona a la plaça Horts dels Escribano es veu clarament que la alineació que te no és la correcta. Creiem recordar que l’ajuntament, amb alcalde R Bofill, no va donar permís d’obres per no respectar la alineació oficial, començant un llarc procés de sentencies i recursos acabant el procés judicial favorable al ajuntament, sentenciant que deu enderrocar-se l’excés d’obra construïda, i van col·locar dos pilons per impedir l’accés, pilons que quant manà el PP els va traure, no sabem si manat pel sr alcalde J Moliner o pel jutge? Ens informaren els alcaldes srs X Balada i J Romeu que sí, que l’excés d’obra es tenia que arresolar, sentencia que fins avui dotze de juliol de 2012 no s’ha complert. Arribats aquí ens preguntem, quins interessos defensaven els “nostres” alcaldes srs Moliner, Balada i Romeu? I el jutge que va sentenciar l’ordre de “derribo”per què no s’ha preocupat de fer complir la seva sentencia?

Per més escarni i mofa l’actual alcalde del PP Juan Bta Juan ha donat (suposem) permís per obrir unes finestres que donen a la plaça, i una porta que dona al jardí, que per accedir han fet un camí particular que ocupa un espai verd i públic. Quina vergonya passes de viure en un poble que els principals vigilants ( alcaldes i regidors que manen, i regidors que volen manar) permeten aquestes atropellaments dels drets delpoble Si protestes d’aquets afers un poc grisos et miren de reüll, com el sr Tarrega que ens diu irresponsables per denunciar la contaminació del abocador de RSU. Volen recordar-li al regidor de Medi Ambient que el seu partit que mana a la Generalitat te les competències en la matèria i el responsable de que Benicarló i Peníscola no tinguen depuradora, i a Vinaròs quant plou les aigües fecals contaminen les platges    

Vinaròs, juliol 2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!