ENHORABONA MAGNÍFIC AJUNTAMENT DE VINARÒS

9bo6z (1)Després de l’invent de Pepe Gotera i Otilio, el nostre estimat ajuntament redueix la zona taronja pel seu rotund fracàs.  Enhorabona per veure el mateix que la majoria dels ciutadans vàrem intuir i denunciar, per fi us heu posat les ulleres, per fi heu escoltat al poble. Més de 5.000 veïns de Vinaròs ja us vam dir explícitament que no ens semblava be aquesta disbauxa de la zona citrícola i la macro ampliació de la zona blava.

Ara, nosaltres, MIGJORN, volem anar un pas més enllà, volem que ens ho expliquen tot, no ens conformem amb banalitats. Volem que ens diguem quina ha estat la contrapartida que l’empresa s’ha emportat, quina ha estat la quantitat que hem hagut de rebaixar a l’empresa concessionària per a que graciosament (això almenys ho sembla) deixi de cobrar per aparcar en uns llocs que són nostres i que paguem i mantenim amb els nostres impostos.

Si l’esforç econòmic en llevar aquesta zona és nul, demanem com demanaven les 5.000 signatures que anem a més i que es lleve també la zona de Mercadona i la de Fora’l Forat i siga contemplada la possibilitat de fer algun tipus de mirament amb els residents de la zona blava.

Un altra cosa estranya és la presa que es van donar en anunciar l’èxit de l’Electrosplash, amb una gran afluència de gent i el content que es van fer els clan dels PuP-ero. També altres sectors diuen que es van beneficiar de la «gran» quantitat de gent que va venir a gaudir de l’espectacle i dels rius de gent que col·lapsaven el poble.

Diuen que al poble de Vinaròs sols ens ha costat 15.000 € en propaganda i que a partir d’ara serem coneguts en el «mundo mundial». Pensem que abans Vinaròs ja existia i a partir de la macro festa ens preguntem en què i quins àmbits vol publicitar aquest equip de govern el nostre poble.  I segurament no conten la despesa de les hores dels municipals, de la brigada, de l’empresa de neteja, etc.. Es de suposar que l’empresa que neteja el poble té els objectius molt marcats i tot el que excedeix cal pagar-ho o compensar-ho

Un altra cosa que ens va sorprendre va ser el Sr. Gandia que va dir que la aquesta festa s’havia consolidat. Com que no ho acabem d’entendre, caldria que digués clar com pot  fer aquestes afirmacions en la primera de canvi i la pregunta seria en quants anys s’han compromès o dit d’un alta forma que pot passar si no guanyen les eleccions si vist que la resta de partits que formen el petit mon polític local no ha hagut ningú que els haja donat el vist i plau.

Política de transparència és la que anunciava el PP quan va presentar-se als darrers comicis municipals i ara ho ha de fer realitat, cada vegada mes, tothom vol saber el transfons, vol saber els números, vol saber les conseqüències. Els comptes clars, la xocolata espessa i…    la farina blanca que blanca. Vinaròs, 20 de juliol de 2014.

images

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!