ENTREVISTA AMB L’ALCALDE.

Ajuntament_de_VinaròsEsta setmana passada la vàrem tenir força ocupada. No hem aconseguit cap fita però podem dir que hem tingut un parell de reunions amb membres de l’actual equip de govern força  interessants. La primera el dilluns amb l’Alcalde, al que li mostrarem una carta que ens va adreçar Costes deslligant-se de fer qualsevol intervenció en la costa de Vinaròs i en la que ens feia referència a un possible acord amb el consistori anomenat «Mejora de accesos y condiciones de uso en Cala Blanca y Otras».L’Alcalde ens va dir que s’havia estat a punt de signar però no tenien diners, vorien aquest any de signar-ho. Vàrem parlar dels nous espigons que han de fer i que estan paralitzats i li mostrarem la preocupació per si vingués un temporal fort el mal que podria fer en el passeig i encara més en el aparcament soterrat. També vàrem parlar del tema de les palmeres i de la incidència que ha tingut el morrut roig, i ens va dir que aquest problema s’havia donat degut al canvi d’empresa de manteniment, una Fobesa que deixava els serveis fins que ha entrat ara una de nova que ara és la que se’n fa càrrec d’aquest manteniment. Li preguntarem també pel tema dels pobres energètics, dels que no poden pagar la llum, el lloguer, li preguntarem pels desnonaments i pel menjador social. Altres temes que també vàrem tractar fou el tema del local per reunir-nos nosaltres, del mobiliari que tenim i si l’ajuntament pot facilitar-nos algun i de les previsions i projectes que tenen de locals socials.

Per acabar l’entrevista varen sorgir altres temes d’actualitat com són els fangs que van treure del port, dels arbres de la llera del riu i fins i tot vàrem parlar de Sant Antoni i Sant Sebastià i dels focs que han prohibit.

Cert que no vàrem arribar a molts, més ben dit a cap acord però, si que va ser una entrevista prou amigable amb les diferències que ens caracteritzen parlant de temes que a tothom ens preocupa i al que li vàrem donar el nostre punt de vista, malestar o neguit.

Cert que ens va manifestar que mentre no rectifiquéssem en el tema de la denuncia que vàrem fer sobre el abocament de líquids (el 16.11.2012) va dir que no ens contestaria a les preguntes que li fem cada mes en el ple municipal i que ens mantindria el condicionament de NON GRATOS perquè, segons ell, no anem a favor del poble. Cosa totalment contraria a la que pensem nosaltres i de la que estem convençuts.

Cosa curiosa va ser que el dia següent de la nostra entrevista en la premsa anava una reivindicació de l’alcalde en el tema de costes i parlant del conveni que nosaltres li vam esmentar. Per cert avui dia 20.01.2014 comencen en Benicarló les obres per protegir la costa.

P.D. la segona entrevista va ser amb la regidora Marcel.la Barbé de la que en parlarem un altra setmana.

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!