FORA DIPUTACIONS

Helsinki 13. Sep, 2015 0 Comments

mirthfully 215039_1830260870653_6343094_nAquests dies ha sorgit la polèmica de la gratuïtat dels llibres de text  a proposta de la Generalitat i les aportacions de les Diputacions, i a qui correspon pagar-los. El cert és que la polèmica s’ha apaivagat i la gent té clar que aquest any vora reintegrat el que han gastat en aquest polèmic apartat, que dintre del que cap és el més important. Un altra polèmica ha estat la dels mosquits i la fumigació. Un altre conflicte  entre institucions alhora d’assumir els costos. Cosa que als ciutadans el que ens importa és la lluita contra aquesta plaga que ens ha ablaït aquest estiu i no en qui l´havia de pagar.  

http://emcesa.com/?yaxta=contactos-mujeres-francesas&bb0=95 Les Diputacions el que fan és duplicar els seus departaments amb les de les Conselleries sense saber mai on comença una i quan comença l’altra. Avui per avui, el PP té majoria a Castelló i a Alacant però no a València i són els únics reductes de poder que els queden després d’haver perdut les eleccions.

Ja quan tenien majoria per tot arreu denunciàvem el clientelisme que suscitaven i al seu president, l’ínclit Don Carlos, per com es vanagloriava d’haver col·locat a un munt de gent afavorint sols als seus i als del seu color, ara la senda pot ser anirà pel mateix camí i per fer-se vore aniran fent la seua política sucursalera i d’enfrontament a les altres institucions on no governen. Per a mostra ja els hem mostrat un parell de botons.

La nostra proposta està i estava molt clara, FORA LES DIPUTACIONS, però sabem que no és sols un problema de la Generalitat del nostre País Valencià, és una problemàtica de l’estat que atorga a aquestes institucions unes dotacions econòmiques que lleva d’altres estaments. Tornem a demanar des d’aquestes línies que el nostre Ajuntament els retire el cobrament dels tributs del poble. Mentre la discussió de la seua subsistència, els nostres representants podrien re-llevar-los d’aquesta feina. Podríem estalviar-nos moltes perres en portar-ho des de l’Ajuntament i aquest estalvi repercutiria en altres inversions i despeses.

Un dels temes que causa més revol son els sous i les contractacions. Quan a Vinaròs el PP i tots els seus adlàters s’escandalitzen pels sous de cinc regidors a raó de 1.000 €/mes, el flamant diputat i exalcalde Sr. Juan cobrarà una pasta gansa al més com a responsable d’aquesta institució i no tenim cap constància que haja renunciat ni donat a cap ONG la que li correspon cobrar de l’Ajuntament de Vinaròs. Ah!!! De la Diputació si que li deu donar dret a l’atur i deu cotitzar a  la Seguretat Social.  Recordeu allò de “la paja en ojo ajeno….”  Vinaròs, 07.09.2015.

fabra-280x220 48

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!