Gesticular, Parlar, Comunicar, Mentir, Demagògia

Un dels avanços més importants, a banda del foc, de la raça humana va ser quant els nostres avantpassats pogueren comunicar-se amb paraules. Llavors pogueren comunicar-se els avanços tècnics per caçar, cuinar o desplaçar-se a altres llocs amb millor temperatura i cacera.

Després de tants milions d’anys hem arribat a un estadi perillós per poder viure en pau, i poder transmetre coneixements i experiències. Estem en una etapa on la comunicació s’ha transformat en incomunicació, engany, mentides i poder d’uns pocs. Els capdavanters, els que copen la primera fila son els politics, (no tots) quan haurien de ser els capdavanters en Ètica, Honradesa, Educació i Respecte per al dissident. Doncs no, han creat i engreixat, uns dins de partits politics que s’han transformat, altres ens caus d’escaladors socials, als quals no els importa gens ni mica insultar o denigrar als que denunciem les malifetes que diuen fer en nom nostre, quant no és corrupció pura i dura. Mai com ara, amb el PP al “poder”, en quasi totes les administracions del estat, la corrupció i la mentida no ha segut tant grant, és la senya de identitat de l’estat Espanyol.

En nom nostre, pel nostre be, retallen la sanitat, (quina ministra) l’ensenyança, les pensions, ens treuen dels tallers, fabriques i ens posen a les files del Inem, o ens roben la casa els poca vergonya dels bancs. Per completar el quadre fantàstic, sols faltava el Miura del Wert, retallant i afeixin com un mal sastre i pitjor demòcrata l’Ensenyament.

A Vinaròs tenim un regidor que ressalta, i prou, en la faceta demagògica i mentidera, de dretes en la seva praxis a l’Ajuntament, i d’esquerra sols de “boquilla”. Parlem del sr Jordi Moliner Capventós, però a Migjorn, com de rancúnia no en tenim a ningú, farem una valoració política: el que tenim és vergonya que un regidor que diu ser d’esquerres, i que seu a la bancada de l’esquerra, escampe tanta ràbia vers una entitat que som competència política.

El local que usava Migjorn, és i era, un local del Poble i feien ús d’ell moltes entitats. Des de Migjorn sempre hem reivindicat locals socials per a totes elles, i com el sr Tàrrega i el sr Moliner tenen una memòria selectiva els recordarem que hi ha moltes entitats de Vinaròs que utilitzen dependències municipals per a reunir-se, cosa molt lògica, i per descomptat, no paguen lloguer. Reflexione, cavaller, reflexione. Migjorn no és l’enemic.

 

Vicent Beltran

Vinaròs9/12/2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!