HERBICIDES EN ZONA URBANA.

rencontre trans sur alès 08. Jun, 2014 0 Comments

IMG_8665 IMG_8664

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ens diuen mentiders: Si veïns, estos governants que tenim a Vinaròs quan els diem la veritat, cosa que no acostumen a sentir, la resposta és que som mentiders. Ho diem perquè han tornat a matar l’herba en zona urbana amb herbicides tòxics. L’altra vegada que ho vàrem denunciar públicament va ser la causa de que ens senyalessen com a «non gratos».

Aquesta vegada hem formulat denuncia per escrit al SEPRONA de la Guardia Civil i al Centre de Salut Pública de Benicarló. El SEPRONA ha obert diligencies a prevenció i el Sr. Director del Centre de Salut Pública, D. Fernando Puzo Ardanuy, ens contesta també per escrit «Que se ha dado traslado al Ayuntamento de Vinaròs por considerar que es asunto de su competencia . Por otra parte técnicos de este Centro han comprobado que los productos mencionados están inscritos en el Registro de Productos Fitosanitarios».

Des d’esta associació de veïns que som de l’escola del Siruela, llegim el BOE 223 de data 15.09.2012, en l’article 10 diu: «La gestión de las plagas de los vegetales en ámbitos profesiones se realizarà http://novita-med.pl/?komarivske=singli-mountain-resort-room-rates&51b=65 mediante la aplicación de pràcticas con bajo consumo de productos fitosanitarios, dando, prioridad, cuando sea posible,  a los métodos no químicos, de manera que los asesores i usuarios opten por las prácticas y los productos con menores riesgos para la salud humana y el medio ambiente…»  i en el capítol  XI, article 46, especifica les aplicacions d’aquests productes tòxics  en llocs diferents a la producció agrària i d’aquest article que molts apartats interessants en destacarem l’apartat 2 lletra C: «espacios utilizados por grupos vulnerables: Los jardines existentes en los recintos o en las inmediaciones de colegios y guarderias infantiles, campos de juego infantiles, etc.,» i reflexionem: si diuen que han de donar prioritat als productes no químics i han de tenir en conte els espais que utilitzen grups vulnerables, l’espai on s’ han tirat els herbicides quina consideració té???  La responsabilitat de qui és???  qui ha de controlar???

En el lloc que denunciem que han tirat, és a dir en l’avinguda Jaume I, Passeig Fora Forat, dins de pocs dies estaran els «caballitos», la xurreria, la barra de bar, veïns, xiquets, gossets, gats, ocells i algunes gavines buscant la fotografia.

I la farina blanca que blanca. MIGJORN NI MENTIDES NI IMPUTATS.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!