HISTÒRIA DE LES CASES DE CAMP

Ayr 15. Sep, 2015 0 Comments

anuncios de mujeres que buscan hombres OLYMPUS DIGITAL CAMERA

West Hempstead Les cases de camp del nostre terme cada una és una història  diferent d’acord a la distància que està de Vinaròs i l’època de l’any. Tenien el corral per la cavalleria, la cuina menjador amb tots els apers penjats a les parets. Havien també altres habitacions que servien per passar la nit al camp.

Les casetes properes a la mar a més tenien la sènia on la cavalleria estava hores i hores fent-la voltar, vessant l’aigua a les sèquies que l’anava repartint per tot l’hort.

En l’evolució dels temps les cavalleries han desaparegut, o no?, sempre queda algun burro de dues potes. On estava el corral i la pallissa es va arreglar el terra per guardar el motocultor o el tractor. En altres el que era corral dels animals es modificà per entrar la furgoneta. També la sènia va tenir modificacions doncs a falta d’animals, va adaptar-se per instal·lar motors de gasoil o elèctrics.

Be, els cavallers governants eliminaren la guarderia rural i començaren els robatoris. Motocultors, tractors, instal·lació elèctrica dels pous de reg, etc., etc., material i genere que desapareixia i la major part de les vegades sense deixar rastre.

Avui la majoria de les cases de camp estan en la porta oberta o sense porta dons no serveix per a molt quan algú decideix entrar.

Ara, ara precisament en quan el problema aquest dels robatoris és més gran és quan rebem UNA CARTA EN LLENGUA DE FORASTERS, per anunciar-nos en primer lloc que hem de pagar 60 € “la liquidación de la tasa de regularización catastral”.

Pot ser que algú s’haga pogut fer-se una mansió de la vella casa de camp, cosa que tampoc negarem, però moltes d’aquestes que ara han rebut aquesta missiva no passen de ser una caseta d’aquestes que hem descrit. I ja vorem quan vinga el pagament de l’IBI si l’ensurt encara serà més gran.

Veïns, cal recórrer tots aquest pagaments, demanar vigilància al camp i a les casetes doncs les finques rústiques són patrimoni arruïnat i els cavallers sense vergonya ens volen rematar. Vinaròs, 06.09.2015.

subida-de-impuestos-300x243

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!