I ELS ARBRES ON ESTAN, ON ESTAN LES PALMERES???

incontri a rivoli 08. Mar, 2015 0 Comments

Canguaretama especulacion_inmobiliariaA més a més de les passejades normals de tots els dies, aquest Carnaval ens ha portat a rodar un poc més, no és que Vinaròs siga un poble tant gran que no el puguem passejar sencer però de vegades hi ha alguns llocs que tardes més en passar.

Aquí voldria fer un incís per recordar al “Paseante” esperem tornar-lo a vore en el seu esdevenir quotidià i en les seues cròniques periòdiques. Doncs, passejant pel poble, tal com ho feia ell, ens adonem que per més que posem denuncies que hi ha un munt d’escocells (alcorques) buits i que suposadament ells, els que manen, com que també tenen ulls ho deuen de vore. Uns sols amb terra, altres amb la resta del que algun dia va ser un arbre i ara sols és un pegat més que ompli un tros de l’espai buit i el pitjor és que restarà així en molt de temps.

Avui no estem parlant del mal que estan les rajoles de la mera ni les pedres del passeig, avui sols parlem dels arbres i de passada, perquè no, de les palmeres, que per una part el morrut roig i per l’altra la falta de cura han portat que també en el nostre passeig els escocells romanen buits d’allò que en el seu dia fou una formosa palmera. N’hi ha tantes que foren i ara no són, que no en tindríem prou en indicar el llocs en aquest minso espai que ens deixen per adreçar-nos a la ciutadania.

I que ens diran de l’avinguda Pablo Picasso, que van posar unes floreres enormes  i ara no hi ha cap que tinga ni una mala herba. Ni arbres, ni flors, ….  i del Dr. Fléming?.

Cert que el carrer major i carrer Socors estan nets i els arbres ben cuidats. L’aparador on van a parar la majoria de la gent està ben arregladet, fins i tot no falten les floretes del costat de l’església. Però, no porteu als visitants un poc més enllà, no els feu una volta per la platja, pel port, per fora del poble. Ja hem dit que per la mera sols de passada però ràpida, que pot entropessar en alguna rajola negra.

Els salvadors del poble ens volen sorprendre i diuen que volen canviar el terra de tota la mera. Com diuen al poble, aquell que no ve de raça o en fa poc o en fa massa. Ho han deixat abandonat i perdut per fer un acte de salvació (gastant molt més diners del que valia mantenir-ho). A qui volen enganyar??. També ho pensen fer després d’eleccions?????.  Bona nit i tapat. Vinaròs, 20 de febrer de 2015. Ah!!! Bon caloret de verano.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!