JA N’ESTEM TIPS

Si no estem equivocats estem vivint en el segle XXI però, després de les darreres eleccions com algú no ens ho explique, no hi ha qui ho entenga. Després de totes les promeses fetes i veure el pastel que s’ha muntat, doncs francament, si aquests són els polítics que ho han d’arreglar tot, com diuen ells “que ens agafen confessats”, i ara hem de seguir dient que la culpa és del govern de Madrid?. Cada divendres s’ha tret un paquet de mesures que als treballadors siguen metges, mestres, paletes, fusters, etc., etc., som els que estem pagant les malifetes de més d’un incompetent. Els problema és que tot ho han de pagar el que queda de la classe mitja i el treballador, en canvi queden lliures tots aquests que han fet sortir del país grans quantitats de milions que possiblement es podria tapar part del deute que tenim. Per aquest motiu pensem i creiem que la justícia no és per a tots igual, n’hi ha una pels rics i un altra pels pobres, aquí a Vinaròs no es precisament que les coses estiguen molt be, doncs l’atur tampoc remunta el vol i ara estem a l’estiu i “a l’estiu tota cuca viu” però, quan ens arribe l’hivern serà quan es posarà pitjor. Esperem que algú se li ensenga la llumeta i trobe una solució.

De moment al poble de Vinaròs ja se li  van unflar nassos i va sortir al carrer el passar dijous 26 per dir a tots els polítics en el darrer ple, allò que pensaven, que si be no estem d’acord amb qualsevol tipus de violència, no dubtem de la legalitat i oportunitat de la “casserolada” s’ho tenen guanyat a pols. Uns protestaven per la taxa de les basures, altres per l’atur, els altres pel malbaratament dels diners públic, per l’IVA, etc, etc,etc, tot una sèrie de reivindicacions que ens tenen a tots rebotats. El més bo va ser que amb premeditació i “alevosia”, preveient el que havia de passar l’equip de govern va encomanar un sopar a un afamat restaurant (per celebrar ALGO?) i van enllestir-ho ràpidament, va suspendre el Ple i fins un altre dia. Per falta de tacte, ni tan sols van tenir el coratge d’aguantar la xiulada dintre de l’ajuntament, clar, tenien presa per anar a sopar i van sortir pel mig de la gent, tipus torero. Després diuen dels manifestants, si ells van fer-ho pitjor i provocant. Això també ho tenien previst?

A més a més, caldrà saber com reaccionarà la ciutadania i sobre tot les senyores amb la nova llei de l’avortament, doncs aquí a Vinaròs no es que haja fet gaire gràcia, això demostra que en aquest moments tornem als anys 50 i no precisament per coses bones si no tot al contrari. El ple de les retallades més fortes tots aplaudint i l’altra dient “que se jodan!”   tota una lliçó d’educació.

Vinaròs, 30 de juliol de 2012.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!