JA VENEN LES ELECCIONS

Nsunga 26. May, 2014 0 Comments

intimately 6349491839_2d78178666_zSi, ja tornen, al·leluia, quin goig. Tot està revolucionat, allí on no havien posat el nas apareix net i polit, es tornen reivindicatius, els projectes ens superen, la neteja es nota un poc més, que us hem de dir….  fins i tot anuncien que la instal·lació de l’ascensor per entrar a  l’ambulatori esta adjudicat!!!

mujer busca hombre que aun no existe La llàstima és que d’eleccions en hi ha sols cada 4 anys. Però, estes són extraordinàries, votem Europa!, tot i això també ho fem mirant-nos el melic, acusant de l’herència rebuda i a tots els tòpics que tots sabem. Tots són molt bons i els  contraris molt dolents, ja ho vàrem dir en un article anterior, però sense cap penediment ni acte de contrició. I de autocrítica NI UNA. També estem a un any vista de les municipals i autonòmiques i es nota amb els que tenen el poder van tancant cosetes, no siga que no repeteixin i no puguen privatitzar tot allò que volen.  Que si l’enllumenat, que si la recollida de fem, que si l’aigua. Aplicant aquella política que tan els caracteritza, privatitzar beneficis i socialitzar pèrdues.  Exemple: la llum i l’aigua. Si hi ha algun benefici pel manteniment de la llum i de l’aigua se l’endura l’empresa privada i si hi ha que portar aigua a l’ermita ho pagarem entre tots, els beneficis també per l’empresa que de sobte veu com la inversió que faran els resultarà molt rendible i faran un munt d’abonats més.

Cal apuntar aquí que també han arreglat  els matolls que hi havia en la punta dels Cossis, feia temps que no ho feien, ens alegrem molt  però, recomanem no anar-ho a vore per la nit perquè no hi ha ni una minsa bombeta que done llum a aquell paratge urbà, ni a molts dels carrers de la costa nord. Allí segueixen cantant allò de que vinga, que vinga, que vinga la llum… Això de la llum no ho arreglen ni les eleccions!!!

Si tornem a les eleccions ens agradaria fer alguna recomanació als electors, a aquells que han, que hem, d’anar a votar. No volem recomanar el vot a cap formació política però, el que creiem més important és el recomanar a tothom que ha de votar  i sobre tot saber a qui no ha de votar. Pensem que alguns possibles partits posen papers propagandístics poc prudents per propagar pensaments que aporten poc, promeeten i prometen i després se’n obliden, hem d’anar en peus de plom per poder ponderar  a qui no hem de votar,  no ens podem equivocar doncs després tampoc ens valdrà queixar-nos de que manen sempre els que no volem. Vinaròs, 19 de maig de 2014.

PD.- Nosaltres no recolzaríem de cap de les maneres ni a Merkel ni a les polítiques que ens ha imposat.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!