LA BURRA I LES GAVINES.

Badagara 11. Jun, 2015 0 Comments

arganzuela conocer mujeres separadas descarga (8)Sí, afirmem, ens han venut la burra i estava coixa, va quan vol. El seu nom és l’oficina per l’expedició del DNI, passaport i la renovació de tots aquests documents. que han muntat al Pirulí, La van inaugurar de forma precària i sense una plantilla com cal per a que li puga donar servei a tota la comarca. Ens diuen que seriem atesos dimarts i dijous. El fi ha estat que res de res. Funciona com els trens de rodalies que tenim, que no podem fer-ne us com sempre. Veiem passant els trens i les oficines però el difícil és accedir, uns perquè no paren i els altres perquè no s’obrin.

New Bādāh La burra la van engarlandar sols per vendre’ns-la en la verema electoral. Tots cofois en la “afoto” de la que són tan aficionats. Una vegada passada l’època de la venda de vots , la burra l’han desvestit i torna a coixejar. El resultat és qui ha pagat la burra i tots els seus arreus és el poble. Fins ara no hem dit pràcticament res, volem, volíem creure en la seua paraula però, ni això. Vergonya cavallers, vergonya. No fem demagògia en MIGJORN, diem les coses clares.

Un altre tema és la llera del riu Servol, al costat del pont “romà”, d’on podem contar una FÀULA: una parella de pardals van plantar arbres en la zona inundable i ens van costar molts diners. Plantar-los, tornar-los a arrancar alguns i multes econòmiques de la Confederació, com que a ells no els costà una xavo, endavant. Qui paga?, EL POBLE,

En els arbres que han quedat per arrancar aquests pardals van fer un niu. Al niu hi havien nou ous. Els pares els van covar i alliçonar. Quina sorpresa no eren pardals, eren gavines. En aixecar el vol van emprendre rumb a Vinaròs i tots onze ho van deixar tot ben empastifar. Ara com que alguns no han satisfet als “pares” els han apartat, no sabem si per la mida de les seues tifes o per fer un treball ben fet. Qui és el traïdor?. Segur que MIGJORN no té res a vore.

En resum: El poble ha parlat i els ha tornat a la gàbia. La setmana que ve parlarem del SOROLL A VINARÒS. Salut. Vinaròs, 01.06.2015

magda-casamitjana_400x400

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!