LA CORRUPCIÓ QUE NO PARA

Olímpia 07. Feb, 2016 0 Comments

images

L’enyorat amic Tico en una sèrie d’articles dedicats al tsunami de la corrupció a l’any 2013 deia: “… els imputats, tots ells “paletes, manobres i peons”, que som els que al final pagarem, serem culpables de la immensa corrupció, feta per banquers lladres, polítics corruptes, i pinxos sangoneres, que com voltors carnívors estan a l’aguait per fotre lo poc que ens deixa aquest corromput i fracassat sistema capitalista…”.“…la gran corrupció, del tsunami que té les hormones del creixement desbocades, si els patidors, el que paguem les barrabassades fetes pels irresponsables que ens governen, agermanats amb els corruptes directius del capital (banca) si no fem una resposta ferma, bigamously però pacífica, quant voldrem donar la resposta, serà tard, ells som menys, però tenen la força, el capital, els estats, l’exercit, la policia, més un gran nombre d’esquirols….”. “.. a les Corts del País Valencià ja poden fer equip de futbol de imputats, (11) falten reserves, però ja sortiran, la llista és llarga, l’alcaldessa de València, amb l’ex Honorable els hem vist fen calentament al balcó del Cap i Casal, por si el “coachi” (jutge) els fa jugar.”

Sí, això va ser a l’any 2013, i no va ser profeta, deia el que tots veiem, tots menys els del partit on està centrada la corrupció. D’articles en va fer molts més, com molts deveu conèixer, tot esperant que la llei fes la seua feina. Tots veiem la corrupció com tots veiem allò de la bombolla immobiliària. Ni som, ni érem ni previsors ni estadistes, però molta gent ho oloràvem, ho pressentíem. No podien ser aquells fatus descontrolats !!!

El que no esperàvem era el que ha sortit ara, QUE JA ERA HORA, i que aquell equip de futbol del que parlava (els 11 imputats) ara esdevindria un parell d’autobusos d’aquells que portaven jubilats a canvi d’un entrepà i alguna coseta més per fer de palmeros i omplir places de bous, estadis, etc., etc. Ara els autobusos carregats acabaran d’omplir, si no estan plenes, totes les presons del País Valencià,  Picassent, Albocacer, .. no cabran!. Preveient la gran afluència, per estar més ample i fent dots de previsor, el nostre estimat Don Carlos ja va fer cap a Aranjuez, però no està tranquil del tot que qualsevol dia si tiren de la manta també anirà plena.

Amic Tico, quan ens hagués agradat que ho haguesses vist, com ens hagués agradat gaudir de la teua pluma fàcil la crònica d’aquests dies. Un record per tu i un mal record per tots aquells que són i deurien ser a la garjola. Ens han ben fotut. Allò que deies: vergonya cavallers, vergonya; doncs ni en tenen ni la coneixen. Vinaròs, 29.01.2016.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!