la crisis i ….

Creiem que als polítics en general i els del nostres poble en particular, tenen molta feina per fer, a més de la que “diuen” que fan en el dia a dia. A part de tirar-se un grapat de piropos cada vegada que es reuneixen pel que siga,  o acaben amb una repulsa verbal o en un grapat de renencs,  amb morros i males cares.  Aquesta vegada des de l’Associació de Veïns MIGJORN els demanem que es podrien posar les piles en un tema que és molt sensible i de necessitat. Entre tots podrien mirar de solucionar el problema tan gran que tenim en aquests moments a Vinaròs amb els rodamóns. Últimament veus entre vuit o deus persones que van pel poble sense saber on deixar-se caure. De vegades furgant als contenidors de deixalles i alguna altra vegada dormint en un caixer automàtic.

Feia temps que no es veia aquest problema amb tanta quantitat de gent,  pot ser seria necessari tenir alguna manta a ma per poder-les entregar a persones que els fa falta al igual que portar algun entrepà o cafè amb llet amb un termo en el servei que fan els municipals de nit.

Sobre aquest tema ja varem fer algun que altre escrit, ara el que tornem a demanar és que els polítics s’impliquen amb aquest tema. Creiem que es necessari. També és cert que a molts de punts del país els rodamóns tenen un lloc per poder-se dutxar, sopar, dormir i esmorzar, perquè aquí a Vinaròs no es pot provar de fer quelcom per aquestes persones.

A Càritas estan fent una labor extraordinària, ajudant a les famílies a poder abrigar-se una mica més quan ve el hivern i també a poder portar a casa aliments que els ajuden a aguantar el dia a dia, centres com aquest en el temps actuals són quan fan més falta que mai.

Nosaltres proposaríem per exemple que els 300.000 € que costa l’estàtua que es farà a l’aeroport de Cabanes (recordant Fabra) així com els 2 milions d’euros que costa organitzar el torneig de golf de Castelló, siguen donats per aquestes causes. Creiem que aquests diners serien més ben utilitzats.

Per quan el segon ambulatori.

Per quan l’entrada en funcionament de l’ampliació de l’hospital.

Per quan el 5è col·legi?, i el 6è.? i foragitar els barracons de Vinaròs?.

Vinaròs, desembre 2010.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!