La incompetència al poder

La incompetència d’alguns regidors, que desgovernen els afers de Vinaròs, un dia sí i l’altre també, surt a la llum pública.

Últimament es fa més pales a la columna d’un regidor responsable de les fotos dels gossets, el dels arbres dins la llera del Cérvol, (qui pagarà la denuncia?) el que ha tirat herbicida al PAI de Fora Forat, aixó sí han posat uns cartellets avisant de la classe de líquids nocius que han usat, (sabent llegir els gossos, els gats, els pardalets, les  abelles o la canalla?). Espai que tot l’estiu ha estat fet una caca, amb fenassos, i romegueres amb perill d’incendi, ara que estava verdet, han tirat herbicida, que està prohibida de tirar dins el casc urbà, per no segar-la amb el “filet”com és fa al zona de picnic.

El regidor de Cultura es fa un fart de treballar per què Vinaròs sigue la cruïlla dels Països Catalans en l’art de Cuxares. A la catedral de l’art ens ha portat els millors bous i toreros, per què els germans Catalans i Aragonesos es gasten uns eurets als nostres restaurants, i s’ameren de “cultura”. Però el columnista plorós ho boicoteja, http://szkolabezbarier.org/?plaksivuy=portal-randkowy-academy&d61=d7 parlant malament dels catalans. Qui no te un amic o familiar a Catalunya? La demagògia pot més que el senderi.

La regidoria de festes i turisme, junt amb son pare, president dels restauradors, fa una bona feina organitzant els molts, i bons evens culinaris per atraure turistes al nostre poble. Però, el columnista plorós, amb el llagrimall sec, col·laborador necessari del totxo, com em dit abans, boicoteja la feina del sr Gandia i de la sra Carla, posant a parir als nostres veïns d’Ulldecona, Alcanar ola Ràpita, tot ells Catalans, o no? molts d’ells clients de Vinaròs, que segons les estadístiques, son els visitants més nombrosos, i molts d’ells s’han aveïnat al nostre poble, com el sr regidor de participació.

La sra Carla fent evens culinaris, i el sr Gandia fent actes “culturals” per atraure turistes, i el sr Tàrrega malparlant d’ells. http://nihaofilms.com/?solomjanastrixa=conocer-personas-mismos-intereses&3d7=31 La demagògia, https://pebama.cz/722-dtcz35590- el sectarisme, la ràbia i la ideologia de extrema dreta pot més.

 

Gracies al sr “Tarrega” el local de reunió de Migjorn es ala Casa de la Cultura, avd la Llibertat, els dilluns a partir de les 20, 30 hores. http://centenariodelibes.es/?zabota=conocer-mujeres-app&d6e=4f Vine entre tots ho farem tot més fàcil. La feina per netejar Ajuntaments, Diputacions, Generalitats es molta. Perdonar els deutes als partits per la banca, és xantatge? Tirar la gent de s’ha casa es de cristians     

 Vinaròs, novembre 2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!