LA PISCINA QUE MAI ARRIBA

images

Sembla que el projecte de la nova piscina poc a poc va tenint més cos i prompte el podrem vore’l fet i acabat. El que no està clar és el lloc on ha d’anar ubicada. Si l’equip de govern que formaren el PSOE i el PVI va apostar per la ciutat esportiva, ara, la nova corporació ha suggerit un nou emplaçament i va fer esclatar la controvèrsia. Dues postures amb les seues avantatges i inconvenients que pesen damunt de cada espai. Totes dues respectables i valorables segon punts de vista.

Si entenem perfectament que alguns clubs esportius aposten per la ciutat esportiva on està el camp de futbol, per allò de la concentració d’instal·lacions , entenem perfectament que les associacions d’AMPES que es van pronunciar en la taula rodona se manifestaren en favor de Leopoldo Querol, son els pares/mares els que suporten més la llunyania.

La piscina “s’ha de mantenir per l’Ajuntament”, no es un manteniment molt barat i pot ser (hauria de ser) degudament valorat doncs pensem que haurien de ser els usuaris els que pogueren mantenir-la. Entenem a MIGJORN que dues piscines a Vinaròs són pràcticament inviables i si la que hi ha ja va néixer amb moltes deficiències cal plantejar la nova com una substitutòria a l’actual. Si les posem separades viuran totes dues malament i imaginem el que podria passar, la privada tancaria sense més i la pública malviuria a costos elevats pagats per tota la ciutadania.

Si la posen en la Ciutat Esportiva al temps també caldrà posar uns mitjans de transport públics (tot el dia?, en algunes hores?) que incrementarien la despesa. Tenim l’exemple dels instituts.

Sabem que tothom té els pros i contres dels nostres arguments però, com a responsables de les nostres decisions i després d’alguns debats vàrem decidir que la nostra opció era la que la situa en Leopoldo Querol posant-nos en el lloc de pares/mares i usuaris que van a peu. Es a dir creiem que ha d’anar al mig del poble.

Si hem de parlar d’aparcaments, que és un dels punts on molts s’acullen podríem dir que l’actual piscina no té ni molt menys pàrquings prop ni fets a mida. I juntament amb la de Leopoldo Querol també va un pàrquing.

A la fi pensem que la major accessibilitat també  ens ha influït en la decisió que ha fet que la NOSTRA I PARTICULAR balança se decante per la mes propera al centre de la població. Felicitem a tothom el Nadal i us desitgem un bon any 2017.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!