LA PLUJA PURIFICA PERÒ, A VINARÒS EMMERDA LA PLATJA

http://mt-creations.fr/woh.php 24. Abr, 2016 0 Comments

a la recherche d'un homme serieux  

Un dels darrers articles que hem publicat parlàvem de la pluja i del mal que fa en el terra del poble doncs trau a la llum el mal asfaltats que estan els carrers. Els clots surten com els caragols, quan hi ha sol i l’aigua desapareix dels vials.

Un altra cosa que succeeix quan plou és que les canonades de les clavegueres en van plenes i gota a gota van formant un torrent que a IMG_0706Vinaròs acaba sempre en el mar. I no perquè siga el seu destí final sinó perquè les inoperàncies de diferents consistoris no han posat cap remei per canviar-ho. Quan es va fer el passeig i van vore com s’inundava el pàrquing, els caps pensants del disseny de Vinaròs, per solucionar-ho no se’ls va ocorre res més que fer un bypass entre les canonades fecals i les pluvials, ajuntant-ho tot i enviant-ho al passeig, a la platja, al mar.

Així a Vinaròs l’espectacle de la pluja acaba sempre en el passeig, al bell mig, al costat de l’antiga escola Sant Sebastià. Allí i a la punta del passeig Fora Forat, a l’altra banda de l’espigó que està a la vora del riu. Aigües negres, ben negres, surten per allí i emmerdant-ho tot. Espectable nauseabund de veritat. Tots hem vist boles de greix per la platja després dels temporals. Bo la costum implantada des de fa anys és que el regidor de torn envie ràpidament el tractor  per tapar-ho. Així la vista i els peus no sofreixen la vergonya de vore o xafar aquesta immundícia.

Tots els anys venim denunciant el mateix. A totes les corporacions els hem dit aquesta evidència. Totes ens han donat la raó i CAP HA POSAT REMEI.

Ara, quan es preparen tots els concursos corresponents per mantenir les platges netes de cara a l’estiu, volem tornar a incidir en la necessitat d’enfrontar el repte com cal i d’una vegada per totes donar una solució definitiva a aquest problema. Nosaltres seguirem reclamant i denunciant allí on creguem convenient. No per fastidiar a ningú, ni per arruïnar el turisme, ans al contrari. Volem que el que vinga a Vinaròs s’enduga una bona impressió de tot i més de la platja. Volem que ningú s’emporte de record una malaltia conseqüència del que denunciem i ni molt menys les volem tenir per nosaltres. A vore si les autoritats sanitàries o de medi ambient prenen d’una vegada per totes cartes en l’assumpte, creiem que després de les pluges i en la situació actual la platja hauria d’estar tancada per a usos de bany. Comproveu-ho vosaltres mateix tot just després de ploure. Vinaròs, 17.04.2016IMG_0710 IMG_0711

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!