LA ZONA BLAVA

http://eretv.fr/?galigyla=site-rencontre-amicale-nice&cd0=87 21. Sep, 2015 0 Comments

mujeres solteras en bosa el recreo zona blava“No dieu res de la zona blava. Ara l’han ampliat i dels veïns de la zona centre ni se’n recorden”.  Així ens abordava una veïna afectada que, molt cert, va venir algunes vegades a les assemblees quan els Senyors del PP la van fer de dimensions immenses. Li recordarem que efectivament vàrem recollir més de 5.000 signatures en contra d’aquest abús i que el PP no ens va fer cas, no van escoltar al poble.

sites de rencontres gratuits forum Ara com a conseqüència de fer fora a tots els vehicles de la plaça del Convent de Sanjacinto,  perdó de Sant Francesc (no se en qui estaria pensant), i segons el contracte que tan bé ens van vendre que van fer, l’actual Ajuntament sols ha pogut apaivagar l’ampliació de la zona blava llevant de davant del Mercadona aquell invent tant imaginatiu que va ser la zona taronja. Tenen la promesa de negociar un altra cosa que tots demanem, la mitja hora gratuïta en els pàrquings soterrats. També sabem, perquè ho hem preguntat i escoltat en mitjans públics, que el contracte s’acaba l’any vinent i llavors en parlaran de tot en global.

Cert que aquell que pateix el tenir que buscar-se la vida en aparcar el cotxe lluny de sa casa veu com s’ha de desplaçar cada vegada més per deixar-lo en algun lloc lliure de pagament. Ara quan torna a moure la cosa se’n recorden, però fins ara han estat calladets, sofrint i pagant. “… com els que manen ara són d’esquerres, escolten al poble i ho han de resoldre enseguida”.  Afirmació que corroborem, els de dretes escolten més altres sorolls que els són més afins.

La resposta va sorgir de forma automàtica a l’igual que sorgiria per aquell que vulgues reivindicar algun problema que li puga afectar. Vine a la nostra assemblea i en parlem. Igual que aquest tema en hi ha molts que en el seu dia els vàrem donar més protagonisme per l’actualitat que tenien i perquè creiem que mereixien la nostra atenció. No hem oblidat res, ho tenim ben present però cal que ens ajudeu i seguiu reivindicant amb nosaltres.

Nosaltres, MIGJORN, sempre sabeu on som I QUI SOM, ho hem dit de moltes formes i maneres que ens reunim tots els dilluns a la Casa de la Cultura, en l’Avinguda de la Llibertat, a partir de les 20 h. No defugim de cap tema, ens comprometem, com sempre hem fet, en acompanyar-vos, assessorar-vos i donar-vos la nostra opinió. Estarem en el vostre costat en la lluita, reivindicació, queixa o qualsevol acció que ens plantegeu. El que necessitem i us ho diem de bon grat és que vingueu a les nostres assemblees i participeu. Tu també pot ser de MIGJORN. Entre tots ho farem tot. Vine i ens ajudarem. Vinaròs, 11.09.2015

zona migjorna

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!