L’alcalde nostre s’ha enfangat. La seva credibilitat fa aigua

8482301-cabreo-enfado-del-jefeLa denuncia que vam fer des de Migjorn, per tirar els fangs del dragatge del port, extrets del racó entre el varador i el contramoll, va ser feta públicament el dia 16-1- 2013 al diari “Levante Municipio de Copacabana ”. (No ho vam fer directament al sr Alcalde doncs, quant varem fer una critica per tirar líquids per matar la herba al Fora-Forat, ens van declarar entitat non grata.) I entregat al setmanari local 7-dies, el dia 15-1.2013, publicat 3 dies després.

L’Alcalde, al plenari de 24/1/2013, 8 dies després de la denuncia pública feta per Migjorn, a una pregunta afirma que aquesta empresa tenia permís. Doncs sabia lo que és tirava i d’on procedia

En relació a Migjorn, societat que fa la denuncia, en el mateix ple diu: Migjorn. Si que és cert, que el més sol fer esta associació és denunciar, amb raó o sense, és denuncia… la justificació que va fer llavors el sr Alcalde, va dir que aquestes terres tenen les analítiques dins els paràmetres normals, justificant-se en unes anàlisis fets 5 anys abans, i en diferent lloc, a la part exterior del transversal.

Al ple de 24/1/2013, el sr Alcalde no va dir que els fangs contaminats, no eren del dragatge, va dir que estaven analitzats (feia 5 anys) i no eren perillosos.

Desprès de feta la denuncia per http://gruvnbrass.com/?formirovka=deuil-la-barre-femmes-coquines&f19=a4 Migjorn, 16/1/2013, els fangs del racó del varador van seguir tirant-se en la parcel·la propietat municipal. L’Alcalde tenia temps i personal disponible per pegar una ullada o demanar una inspecció al regidor responsable del Medi Ambient. S’hagués parat l’abocament i estalviat la denuncia econòmica i el treball de traure els fangs contaminats.

Migjorn ni menteix ni vol el mal per ningú, els mals dels que manen ja ens surten prou cards. Nosaltres ens podem equivocar, naturalment que sí, no som infalibles, però, els politics tampoc ho son, els nostres errors son nostres i no costen cap euro al apallissat contribuïen, però, els errors politics ens costen molts de quartos, i ara amb el PP llibertats.

Per més caxondeo el lloc on van tirar-se els fangs contaminats és una parcel·la de propietat municipal, (com vigilem el patrimoni¡¡) les obres empantanegades del port les feia i pagava? la Generalitat, que sanciona al ajuntament per suposat delicte ecologic. Al transportista que va tirar aquest fangs contaminats a la zona de les Capçades qui el va contractar? Qui va dir li que ho fes en aquet lloc?

En aquet afer en la nostra modesta opinió hi ha dos responsables, la Generalitat promotora de la inacabada reforma del Port i generadora dels fangs, i l’ajuntament de Vinaròs per permetre abocar-los en una parcel·la municipal

Ara el nostre Alcalde s’espolsa, com popularment es diu, les puces dient que la denuncia no son pels fangs…. “Juan asegura que la sanción ha sido debida a vertidos negligentes de otas personas”….(7-dies). Demencial¡¡ que els polítics han perdut l’oremus? On està l’ètica i l’assumpció política dels errors comesos.

Dignitat  Cavallers  Dignitat

Sr Tàrrega, com vostè diu: qui la fa que la pague, el Poble ja te les costelles ben calentes 

Vinaròs, 12/1/2014

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!