L’AP-7 GRATUÏTA, JA!!!

http://watergeefjedoor.nl/621-csnl15233-bautscherweg-heerlen.html 14. Oct, 2015 0 Comments

Beuningen IMG_9306“El tram de l’A-7 inaugurat a Granada tanca l’Arc Mediterrani” Així inicia un article LaVanguardia rememorant els 25 anys que ha calgut per aconseguir unir amb una via ràpida Algesires i la Jonquera. Un gran pas, un gran triomf. Per tots?.

Es diu que aquesta setmana pot ser siga inaugurat el vial de circumval·lació que allunya esta carretera dels pobles costaners, eliminant també un bon grapat de punts negres que teníem al damunt. Quants morts ha costat fer aquest desviament. Amb alegria ho veiem, alegria i satisfacció i, però no promptitud. Tot arriba si es té un poc o més be un molt bon grapat de paciència.

La Federació d’Associació de Veïns d’Amposta està movent una intensa campanya per demanar la gratuïtat de la AP-7 JA!!. Han protagonitzat xerrades i han mobilitzat als seus veïns i han tallat varies vegades la N-340 per a que se’ls escolte.

I ara ho anem a lligar-ho tot. No podem deixar de reconèixer que la variant al seu pas per Vinaròs és una gran obra PERÒ IMPRESCINDIBLE. Tot i això el perill i la gran volum de vehicles que circulen per la dita N-340 no deixa de ser impressionant, no cal que ens donen xifres, senzillament ho veiem tots els dies. Cert que ara no ho veurem tan prop però no poder obviar que per anar un poc mes lluny ens hem d’emprar aquesta via tan saturada de vehicles i el perill encara restarà.

Si per un altra part, per anar més tranquils o per no tenir que travessar encreuaments i pobles perillosos no tenim més remei que prendre l’AP-7, l’Arc del Mediterrani, però per nosaltres a PREU D’OR. El govern d’Espanya no deixa de inaugurar trams d’autovia (sense peatge) però a nosaltres ens diu que pot ser que per l’any 2019, quan acabe la concessió quedarà lliure de peatge. Però sols és una suposició, res de cert

Els companys de la Federació de Veïns d’Amposta ens han convidat a unir-nos a ells per demanar-ho tots junts aprofitant la seua feina.  No els ha calgut molts d’esforços per que els donem el SI i anem junts per un camí que nosaltres sempre hem reivindicat i recolzat. Així sumem la nostra veu a la d’ells per demanar UNA AP-7 GRATUÏTA JA!!!.  Anirem informant de les possibles xerrades i dels més que probables talls de carretera que farem en defensa d’aquesta reivindicació tant junta i necessària pel nostre territori. I ho farem els veïns, el poble, aquells que no estem vinculats a partits perquè aquesta petició l’hem de dur endavant fins aconseguir-la. Mane qui mane.

12144859_969974513068109_735268451480200004_n

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!