L’Arc Mediterrani-Super estafa de la dreta, PP

19. Abr, 2012 0 Comments

Dèiem fa poc temps, 7-dies 9/3/012.. “Que no ens passe com quan governava el PP a Madrid, que  l’Asnar, Cascos ila Palacios, van anular la prioritat que li donavala Comissió Europeade transports a la connexió fèrria per l’Arc Mediterrani. Pot ser que hores d’ara, deu anys desprès, estaria prou adelantat, i alguns trams en servei si el centralisme genètic de Madrid, recolzat per altres comunitats  del PP que demanen aquet corredor per l’interior, QUE PASSE PER MADRID”. Que ja esta be!! aquets Catalans, Valencians, Murcians, Balears i Andalusos tot ho volen per ells. Que aquet corredor sigue el que transporta més riquesa i progrés es igual, carretera que no passe per Madrid és una via pecuària.

Dèiem fa menys…”El govern central ha canviat, mana el PP, amb Rajoy, Aguirre, i Pastor com a representants del centralisme genètic, en la votació feta dies passats a Brucel·les votaren en contra del Corredor Mediterrani” Per un projecte valorat amb 1000 milions d’euros, als pressupost de Rajoy sols te30 Md’euros, per riure, o plorar?

Però la poca vergonya de la dreta,( crearà llocs de treball quant no treballe ningú) publica en una revista  setmanal de meruelo donde conocer gente desinformació (que paguem tots) sobre l’arc Mediterrani i l’A-68. amb permís de la revista copiarem lo que publiquen el 31/3/012, en castellà com està escrit i ordenado…”también el corredor mediterranéo de mercancias ha sido incluido como una actuación prioritaria del gobierno Central con la ayuda de los fondos europeos. Una inversión en materia ferroviaria que ayudará a la economia valenciana y local a salir antes de la crisis. És pot tindre més poca vergonya?. l’Asnar va anul·lar la prioritat, i fa dos dies Rajoy ha votat (sol ell) en contra, el volen per Madrid. Aquets dies han presentat els pressupostos de l’estat, però l’A-68 no te ni un cèntim assignada, però això no els priva de tornar a grupos de facebook para conocer mujeres panfletejar, escriuen…”La futura A-68,que unirá Vinaròs con el norte de España es una necesidad vital para nuestra industria y nuestro turismo. (I el Port què? no els importa? Com Zapatero encara no ho ha pagat tot, ell te la culpa). Seguim amb la manipulació….”en los ocho años de gobierno socialista ni un solo kilometro se ha realizado ni ampliado y eso impide el desarrollo industrial y turistico de Vinaròs” Com pot ser que es puga  mentir, saben que ho fan?

Ban Phan Don Els recordem: Al ple de 13/3/007 a proposta de Migjorn es va aprovar el punt 2, que deia, “demanar al govern de l’Estat el transformar la N-232 (A-68) en autovia”…el PP va votar en contra

Vergonya (entenen) cavallers (ho son) vergonya (tot no val)

 

 

 

 

 

 

, 5/4/012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!