L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS “MIGJORN” subscriu el comunicat de la CEAV i denúncia que el Govern del PARTIT POPULAR autoritza la pujada de l’electricitat més d’un 30% en ple cop de fred, quan més el necessiten les llars.

sandiás sitios de citas 30. Ene, 2017 0 Comments

nancy rencontres adultes images

Les entitats que formem la CONFEDERACIÓ ESTATAL D’ASSOCIACIONS  VEÏNALS (CEAV) manifestem el nostre total desacord amb el poder que el Govern de Rajoy està donant a les Companyies Energètiques a l’hora de permetre-les establir les tarifes de la Llum o el Gas (Uns 100 euros anuals de pujada en una llar de baix consum) elements imprescindibles en les cases, el comerç i l’industria. Les pujades acumulades en els anys anteriors, de fet molt exagerades, (El 70% en els darreres sis anys) a més a més de la sentència del Tribunal Suprem, ordenant la devolució de més de 500 milions d’euros a les Companyies Elèctriques en concepte de tarifa de “ultimo recurso”, que afecta a les llars més pobres, marquen una tendència imparable davant la qual el Govern no posa límits, permet la seua manipulació i posa en risc de mort per congelació de persones amb pocs recursos, o el tancament d’empreses pels preus de l’energia.

Creiem que això es donat per la manca de plans reals per dotar-se d’energies netes, reduint la dependència del Gas o del Petroli, mentre es sanciona o es se li lleva la protecció a qualsevol oferta d’energia alternativa. No és veritat que l’energia hidroelèctrica no pot generar-se per manca de pluja, les darreres setmanes s’han omplert els pantans. També Garoña està darrera d`aquesta operació, la seua posada en marxa de nou no ofereix cap garantia de seguretat. Per altre costat, els beneficis obtinguts per les empreses que controlen el Gas i l’Electricitat esdevenen astronòmics i això no retorna a favor de la situació de crisis que s’està vivint, donat que són les entitats que menys impostos declaren. El Govern Central s’està beneficiant de forma directa d’aquestes decisions, donat que els seus ingressos per al Pressupost General s’incrementen via impostos, ja que el cost real de l’electricitat és inferior al 35% del preu establert en el rebut, la diferència fins el 100% son impostos i peatges.

No hi ha equilibri entre el benefici empresarial i el preu del rebut de la Llum o el Gas, condemnant a milers de persones a la pobresa energètica, a passar fam i fred per l’avarícia d’aquells que fixen el preus i d’aquells que els ho permeten.

La CONFEDERACIÓ ESTATAL D’ASSOCIACIONS VEÏNALS, que agrupa a més de TRES MIL Associacions, Federacions i Confederacions en tot l’Estat, proposem a totes les organitzacions de CEAV i als col·lectius socials convocar a la ciutadania a actes unitaris de protesta que deixen constància de la nostra repulsa a aquesta pujada desmesurada del cost de l’electricitat.  21 de gener de 2017.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!