LES RAONS DEL P.P.

http://mt-creations.fr/agrandissement/embed/ 14. Mar, 2011 0 Comments

Llegint els pamflets que fan TOTS els partits amb representació municipal volem fer unes puntualitzacions a les del Partit Popular. El cert és que quedem bocabadats per les propostes,  però, cal tenir un poc de memòria i a l’hora de vore-les cal recordar l’etapa de Jacinto (tomba-convents) i després seguir:

NUESTRO PRIMER TRABAJO SERÀ CREAR EMPLEO.-  No veieim cap mesura concreta. On està el seu projecte?. Deu ser el que està aplicant a hores dàra la Generalitat, la Diputació o, tal vegada, l’ajuntament de Benicarló o de Peníscola ¿.? Les llistes de l’atur segueixen creixent en tot arreu. Si es que en tenen, de mesures, no esperen en aplicar-les, necessitem que d’una vegades per totes les posen en marxa.

JUAN BTA. JUAN, GARANTÍA DE HONRADEZ,  no dubtem de la seua honestetat, però te al partit dirigents als que tots els veneren i que els exemplaritzen, els quals són encausats i que segueixen en el seu lloc i són mostra de tot el conjunt. El Sr. Fabra, fins i tot, es vanagloria de que els delictes que se li imputen han prescrit, però no diu que és inocent. La justicia no el pot jutjar i per tan, tampoc el pot condemnar; però la ciutadania no ho podem obviar.

GARANTIA DE GESTIÓN i GARANTIA DE FUTURO – Critica el deute de més de 30 milions d’euros, farà un pla d’austeritat, retallant despeses supèrflues, improductius i que sols serveixen per la glorificació dels que manen..-. Com volem que els creguem si els exemples de com actuen els tenim en la Generalitat Valenciana, que és de les més endeutades, i que el primer que han reduït ha estat en ensenyament (barracons), en sanitat (hospital)… AIXÒ SERÀ EL FUTUR?, en definitiva, han començat en estalviar  en beneficis socials i llocs de treball, la nula aplicació de la llei de la dependència, etc.. De la gestió econòmica cal dir que el PP en la Generalitat presentà fa pocs dies modificacions als pressupostos de l’any 2010, quadrant-la amb un dèficit de 390 milions i un ball de xifres que representen 1.055 milions d’euros. Tornem a emprar frases de vostès a l’Ajuntament de Vinaròs, ho quadren i ho fan quadrar tot a cops de martellades. De  malgastos superflus també en podem parlar, des del gran Aeroport de Castelló al de passejar-se amb Ferrari, i tot el demés, la llista és llarga. Diun que són partides productives, però no sabem de què…  a Vinaròs serà diferent?, no ho sabem però un dels guardians de la fe local i diputat a València, Sr. Castejón, no diu ni pruna i ho assumeix com a ben fet (clar, li va el sou).

incontriteramo UNA PREGUNTA ECONÒMICA: QUIN SOU ES POSSARÀ SI SURT ALCALDE?.

I nosaltres sense inaugurar l’ampliació de l’hospital…però tindrem aeroport SENSE AVIONS.

Vinaròs, 10 de març de 2011

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!