LES RESPONSABILITATS DELS IRRESPONSABLES

taintlessly 20. May, 2015 0 Comments

http://it-robotics.it/?kolaboraciya=bakeca-annunci-incontri-mori&151=a4 mago-en-truco-de-la-demostración-del-sombrero-de-copa-34771815

São Miguel do Guamá LES PEDRES DEL BLOC (ANY 2008)

Hi ha que vore quant generós es torna un quant els diners no son d’ell. Però  el millor, o pot ser pitjor, es que ens afecta a tots i d’una manera directa.

El Bloc i el seu regidor sr. Fontanet en les seues al·legacions al Pla de  Reserva de Sol Industrial de les Soterranyes demana que el preu del metre quadrat es pague entre els 7.93 i 8.94 €. O sigue un increment de 1.93 o de 2.94 € respecte als 6 que proposa de sortida l’equip de govern.

Direm com a premissa que la resta de les seues al·legacions son prou correctes, però es en matèria econòmica el que volem incidir. Segons fons contrastades per aquesta associació consideren que els 6 €/m2 de sortida s’ajusta prou al valor actual d’un terreny de secà i en aquella zona, però, en cas de que un propietari considere  que el seu terreny es infravalorat sempre pot anar al JUSTIPREU per que se li done el que aquest tribunal considere just.

Lògica matemàtica 2.800.000 x 6 = 16.800.000 €, xifra de sortida pressupostada per adquirir tot el terreny i import aproximat dels crèdits que ens ha concedit l’estat. Llavors si fem la mitjana del increment que vol “al·legar” el Bloc ens trobem que els 16.8 M € es converteixen en 23.618.000 €.  Augment significatiu per a que s’apaivaguen totes les veus dissonants i que amb les butxaques ben plenes tot seguit s’obliden de les seues reivindicacions i encara més d’aquells que ni per tot l’or del mon volen vendre el seu trocet.

Per considerar el preu de sortida al mercat d’aquest terrenys, a més del valor del cost de compra,  es te que incrementar pel valor de totes les infraestructures que te que posar el promotor (ajuntament) i que són d’un cost prou elevat. Tot sumat te que resultar un preu competitiu i atractiu per tenir èxit, facilitant així l’accés a noves industries que ens donen més llocs de treball que es al cap i a la fi el propòsit d’aquest futur sol industrial.

Ni som industrials ni economistes, el que ens assisteixen sempre són la nostra voluntat de pensar que es el millor per Vinaròs i la nostra experiència i sentit comú. Si el preu resultant no es competitiu millor fer marxa enrere i seguir com fins ara on les industries que son al poble van emigrant paulatinament a zones on el seu desenvolupament els sigue més econòmic.

Vinaròs, 28.04.08

IMG_9044

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!