Maruja Torres

 

PB1

Maruja Torres

Periodista i escriptora

 

Al diari Levante 7 de novembre de 2013,li fan una entrevista molt interessant, denunciadora del comportament dels dos partits polític espanyols, PSOE—PP durant la transició, i el temps perdut per no dir les coses clares. La periodista li pregunta com va viure la transició a la mort del dictador. I diu: “ http://vanintothewild.fr/corsica-bike-trip/attachment/58/feed Amb la transició crec que va fer-se un treball de puntaires (bolillos) molt ben fet. rencontre entre homme blagnac Jo residia a Paris i ens cagàvem amb la transició, però, era l’únic que podíem fer si no volíem tornar a matar-nos. El problema fou que els socialistes, i els faig culpables, no van fer la segona transició”. No van donar un cop d’estat per atràs. No van posar els collons damunt la taula, ni van dir, la transició va estar be per no tornar a matar-nos, però ara hi ha que condemnar el franquisme  perquè, si no aquets del PP sempre ens governaran amb Franco al darrere. No és convertiran en demòcrates europeus, si no en demòcrates falangistes.” A Vinaròs el PP no ha condemnat el franquisme (dictadura) i el comportament d’algun regidor, (Tàrrega Gandia) ja fa temps que és de demòcrata falangista.

Avui primer dia, després de la desfeta olímpica, dona gust llegir, ho sentir la caverna mediàtica i als responsables d’aquet fracàs olímpic. Fan una critica ferotge del COI, insinuen que el Comitè Olímpic és ven a qui paga més, que el COE va pagar poc? Si la nominació de la ciutat organitzadora no és  democràtica, perquè ho diuen desprès de perdre la nominació, no abans? Perquè juguen amb les cartes marcades?. El Comitè Olímpic Espanyol, abans d’estripar-se la capa podria fer un anàlisis seriós de les coses greus que estan passant. Quina influencia, negativa, ha tingut la corrupció d’alguns politics?  o el saqueig de les Caixes i Bancs. Quina influencia, negativa, ha tingut el dopatge, i la feblesa amb “la Operación Puerto”? Que alguns/es esportistes han tingut que pagar les despeses per poder competir?. Quina influencia, negativa, ha tingut la tapadora de Gibraltar? Per tapar el cas de corrupció del afer Barsenas-Rajoy-PP, han tret la tapa del Penyal muntant un sainet, Anglaterra encara te molta influencia dins el Comitè Olímpic, aurà manegat fils? I de la Casa reial què? Donen exemple d’esperit Olímpic el Urdargarin i la Cristina? (perdó no ho tornaré a dir).  I la futura independència de Catalunya com ha influït? etc.etc.

Quant l’imperi espanyol tenia més dies de núvols que de Sol, justificaven amb paraules grandiloqüents les successives desfetes bèl·liques.

“Jo no he mandado mis naves a luchar contra los elementos”… Felipe 11

“Más vale honra sin barcos, que barcos sin honra”…Casto Mendez Nuñez

“Nos ganaran pero no nos venceran” I… OLÉ  A. Blanco Bravo President del COE 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!