MIGJORN I LES ELECCIONS.

intemporalidade do namoro 26. Mar, 2015 0 Comments

Mexico Urna-copiaEns acusen que tenim afinitats amb alguns partits. El cert és que pot ser tinguen raó doncs ells han estat al nostre costat moltes vegades i, fins i tot, alguns dels seus membres són socis de MIGJORN. També tenim amics en la nova formació i que voleu que us diguem, ens recorden una vella llista electoral, un procés molt semblant, una il·lusió pareguda… com voleu que no ens agraden. Però també som amics d’aquells que ho volen ser-ho. No ens hem tancat mai a ningú.

Cal dir que de MIGJORN han sortit candidats en moltes llistes i alguns han estat elegits en diferents etapes d’aquesta democràcia post-franquista. Però tot i les nostres afinitats passades o presents mai hem perdut la nostra independència política i econòmica de tots. Ara en aquest any electoral que tenim per davant us augurem que passarà un altra vegada quelcom semblant i alguns dels nostres membres formaran part d’alguna o algunes llistes electorals.

Nosaltres des de la nostra privilegiada situació al mig de tot i sense mullar-nos en ningú,  veiem de bon grat els pronòstics que s’acabe la majoria absoluta d’un sol partit. De moment veiem la posició que tots prenen a la recerca de col·locar alguna “pica” en l’ajuntament. Davant l’empenta de noves formacions constatem com la renovació i la joventut s’imposen i de com aquesta empenta porta a la renuncia a una posició privilegiada de veterans. La unitat de l’esquerra que no s’aconseguí en èpoques passades, avui ens la presenten amb un projecte nou amb banderes ja conegudes. Per un altra part veiem com els més joves busquen el reforç en gent d’experiència que els done més cartell de solvència Tot molt il·lusionant.

A qui donar suport?, això cadascú haurà d’interioritzar-ho. Aquí el que avui volem donar és un agraïment a la generositat de tanta gent que té ganes de treballar, que voluntàriament pren el bou per les banyes i diu cap avant, i com no, l’altra generositat de la que hem parlat, molt més valorable per nosaltres i que pel be comú fan o faran alguns: un pas endarrere. Cal reconèixer que aquest és encara molt més difícil i, tot i que alguns ja ho han fet, pot ser aquells que ho haurien de valorar en fer-ho, el sentit del sacrifici personal envers un deure reconegut el posen per davant del que pot ser els seria molt més còmode i més valorat. Vinaròs, 16.03.2015

Pd.- L’assemblea General del proper dia 27 es farà en el Boqueron de Plata al carrer de l’Hospital.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!