NOUS TALLS DE CARRETERA

IMG_20151126_160356Un altra vegada la carretera. Dia 20 de novembre, noticia:  un greu accident en la CV-13, cues quilomètriques entre Torreblanca i l’aeroport.  Mentre no es prenguen mesures adients no deixarem de suportar noticies d’aquest tipus, mentre no minve la pressió de tràfic que suporta la N-340 el perill d’aquests accidents no deixarà d’estar latent, i així també les nostres vides no deixaran d’estar penjades d’un fil. Fil que uneix cotxe, carretera, vida, mort, seguretat, la N-340, l’AP-7…

Quan veja la llum aquest article portarem 6 talls de carretera de forma continuada reclamant la gratuïtat de l’AP-7 com a forma immediata de gaudir mes seguretat pels nostres desplaçaments per carretera. Seguretat que ens dona circular per una via de 2 carrils en cada sentit. Seguretat que els camions circularan voluntàriament per aquesta autopista, a més a més estalviant-se temps i diners. Ara per buscar la seguretat l’hem de pagar i l’hem de canviar-la per diners. Autopista que tenim pagada i repagada. Cal esmentar que els iniciadors d’aquesta reclamació, la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta en porten 10 de talls.

Esperem que aquesta setmana l’Ajuntament de Vinaròs haja aprovat la moció que vàrem presentar per demanar aquesta reivindicació que creiem tant justa.

Als talls que venim realitzant van afegint-se més veïns, veïns de Vinaròs, de Benicarló, d’Alcalà… a vore si som capaços d’anar augmentant la participació . Qui no té un amic, un parent, un conegut que va per la carretera tots els dies jugant-se la vida, per ell, per tu, per nosaltres, per tots mujer busca hombre san jose iturbide veniu al tall. De moment el proper dia 3 de desembre a les 16 h. al lloc de costum.

Lefortovo AVUI DIA 01.12.2015 S’HA PORDUIT UN ACCIDENT A LA N-340, segons noticies a la altura d’Alcanar. Entre un turisme i un camió. Esperem que no hage cap mort ni ferit. Peró ens apuntem un altre més.

published here TORNEM A INSISTIR, DIJOUS A LES 16 H. TOTS AL TALL.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!