NOVA GERÈNCIA A L’HOSPITAL DE VINARÒS????.

Bhindār 07. Oct, 2015 0 Comments

Ijūin Ens arriben noticies que alguns metges van abandonant l’hospital. Ara ens diuen que han marxat un parell de radiòlegs. Ells marxen per raons diverses, a les que podríembc9ed-hospital-de-vinaroz--11-12 afegir les sabudes de llunyania de la capital i unes molt deficients comunicacions, poques perspectives de millorar, etc., cert que les places les tornaran a oferir però no sabem quan es cobriran. Si passa com en altres especialitats en tenim per temps. De qui és la culpa que no vinguen o no vullguen venir metges???  Pot ser s’hauria de fer quelcom més, per una part retenir als que tenim i per l’altra intentar que en vinguen els que falten. Tornem a allò de demanar una millor sanitat de qualitat a les comarques del nord del País Valencià.

Tornem a sentir-nos exclosos. Tot i que davant del nou Consell Valencià les expectatives eren grans pels possibles canvis i millores que es podrien produir. De nou ens quedem amb les ganes i amb un pam de nas. Cada vegada menys metges especialistes i cap moviment per millorar. No, no hem parlat d’aquest tema amb la direcció donat que tots, ells també, saben que són una direcció interina a disposició del suposat canvi que ha d’haver en tots els departaments de salut. Direcció que esperem com aigua de maig per vore com enfronta els reptes dels que estem parlant, de millorar tota la sanitat a les nostres comarques i de com acaba amb “l’enxufisme” i l’amiguisme, conegut i denunciat, permès per la direcció actual sota els auspicis del partit de l’embut.

De nous gerents sols han nomenat els dels departaments més grans, amb molta més problemàtica, per suposat, però els Departaments menuts ens quedem veient-los passar.

A la nova consellera li faríem unes preguntes que ens les fem tots els usuaris i tots els professionals que treballen: Tenen previst canviar la direcció del Departament?, si és que si, quan? O si és que no, que ho fasen públic i que confirmen als que són avui en dia. Que no sabien on se posaven???  En la salut no es pot fer política partidista, s’ha de buscar la persona o persones adients i endavant. Cal que la Consellera fase us de les seues atribucions i pose fi a esta espera absurda que per a be o per a mal, ja hauria d’estar resolta.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!