OBLIDATS I MARGINATS.

Pardubice 12. Oct, 2015 0 Comments

rencontre sexuelle à ajaccio hqdefaultLa noticia ens sorprengué, però no tant, dimecres dia 30. Va ser en la resposta del Govern Central a la pregunta del senador per Compromís, Carles Mulet: “El gobierno no prevé trenes de Cercanías a Vinaròs”. I comenta que descarta un servei regular de trens de rodalies de Castelló a Vinaròs i tampoc cap millora en cap estació de la província. De fet l’administració central no preveu cap millora en rodalies fins l’any 2024.

El que trobem a faltar és la roda de premsa del ferroviari 1er. de l’ajuntament de Vinaròs i que ens contés allò tan convincent com va fer quan ens anunciava el col·legi. Recordem la frase lapidària: “Dudar de la construcción del colegio Jaume I es como dudar de que la Tierra gira alrededor del Sol”.

Tampoc ha sortit amb la seua plataforma solidària “Cercanías ahora Vinaròs-Castelló” i que porta (casualitat) quatre anys en la nevera i que demostra la seua finalitat.

Nosaltres no som els perfectes, ni molt menys, però tan ara com ahir seguim en la mateixa dèria (veuen el que ens dona la llibertat?) i seguim manifestant la necessitat de millorar les comunicacions en tots els nivells de Vinaròs. Tan si és via ferrocarril com si és per carretera i no ens cansem d’advertir els inconvenients d’aquesta tan roïna comunicació.

No sabem si és el cas en concret, però quasi segur que també tindrà el seu pes específic en la pèrdua de metges que sofreix l’hospital de Vinaròs, a més a més dels dos radiòlegs que vàrem fer públic que havien renunciat a la seua plaça, també ens hem assabentat de la pèrdua de dos elements nous, aquests DOS ANESTESISTES.

No volem parlar de la importància dels serveis que deixaran d’atendre aquestes quatre persones, que també, el que parlem és en el degoteig que patim per tots els aspectes.

MENYS COMUNICACIONS, MENYS METGES, MENYS SERVEIS, MENYS QUALITAT DE VIDA, ….

Hem de seguir reivindicant la nostra presència en el mapa del País Valencià, hem de seguir mantenint l’esperit reivindicatiu mentre no veiem cobertes les nostres necessitats, mane qui mane. Des d’aquestes pàgines que aguanten cada setmana la nostra veu seguirem insistint i creant opinió. No defallim i demanem que TOTS tornem a demanar que se’ns dote dels serveis que tenim dret. Ens reunim tots els dilluns a les 20 h. en la Casa de la Cultura. Vine a parlar amb nosaltres. Vinaròs, 06.10.2015.

11563523833_183839cd5a_b (1)

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!