OCUPACIÓ VIA PÚBLICA.

15.04.13 plaça st.agustí 10 matí (2)Aquest equip de govern que ara amb preses fa tot allò que no ha fet en els 4 anys es podrà recordar, entre altres coses, per fer un munt de reglaments, d’ordenances i de normatives.

Al diariet de Vinaròs surt els passos a seguir per autoritzar les terrasses l’any 2015, per l’ocupació de la via publica, el més sorprenent es que el nostre Ajuntament, en llengua cervantina, recorda i remarca amb negreta el punt 48.2 de l’ordenança.- “Una vez cumplido el horario, el titular de la instalación deberá proceder a retirar de la vía púbica todo el mobiliario, debiendo quedar recogido dentro del establecimiento, durante el tiempo que el mismo permanezca cerrado al público”

Ens preguntem perquè remarquen aquest punt de la normativa si després fan la vista grossa i les terrasses fan el que els dona el gust i la gana,

Animem al veïnat a fer una volteta pel poble per allà al tard, quan tot està tancat i els carrers quasi buits. A més a més de gaudir d’una tranquil·litat molt bonica podreu observar el cas que fan MOLTS establiments a l’hora de complir la ordenança citada. PAPER BANYAT.

Opinem que o la fan complir o la treuen. Però no ens sorprèn gens doncs el partido popular interpreta les lleis, ordenances, etc., a la seua voluntat i segons per qui, com i quan. Bon exemple l’hem vist en les obretes electoralistes, en les terres negres, els cartellets, els soroll, ocupació del riu, seguretat en l’auditori, saló de plens, etc.,  etc.

Des de que entraren a desgovernar Vinaròs ha sigut la ciutat sense llei, parlant d’ocupació de la via publica. això si, tots els dijous 6 policies municipals els dediquen tot el mati a perseguir als pobres negrets. Quina vergonya!

Entendríem un relaxament de l’anomenat punt 48.2 en el període estival en casos molt puntuals, o felicitar a les terrasses que ho compleixen durant tot l’any. Però hi ha establiments que no han desplegat les taules i cadires durant tot l’hivern, fent de les places i carrers el seu magatzem particular. Vinaròs, 24 de març de 2015.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!