PER UNA SANITAT DIGNA I DE QUALITAT

http://rexoil.it/?filmografiya=bakeca-pescara-donna-cerca-uomo&07a=d7 10. Jun, 2015 0 Comments

IMG_9479Resum de la reunió que el passat dia 27 de maig vàrem tenir amb el Director de l’Hospital de Vinaròs, alhora Gerent del Departament de Salut.

1.- El nivell de l’hospital es dona per la quantitat de llits i pel número de SIPs. O siga que per pujar de nivell cal augmentar la quantitat d’habitants, els turistes d’estiu no conten, per tant és pràcticament impossible. El nivell implica la dotació de personal que ens reconegué explícitament deficitària.

2.- Per les llistes d’espera tenen en marxa un programa per reduir-les i fer-les obertes. Ja han assolit alguns objectius, però que encara queda molt per fer. Molt poc a poc.

3.- El Programa de prevenció del càncer de colon va dir que ja està en marxa i que les dotacions necessàries per les valoracions colorectals estaran acabades al mes de juny.

4.- A la demanda de posar la tercera unitat d’oncologia de radioteràpia, ens va contestar que això és a llarg termini, perquè calien instal·lacions especials per fer un búnquer i personal especialitzat, inclòs un oncòleg. Difícil.

5.- Dotacions per ingressos de salut mental. No existeix aquesta dotació ni tampoc està prevista posar-la, encara que reconeix que s’hauria de tenir.

6.- L’hospital de Vinaròs és l’únic del País Valencià que no te Ressonància magnètica. Ens diu que és donat a la privatització del servei i la concessió exclusiva a ERESA. O siga ens toca seguir anant a Castelló.

7.- Estan confeccionant les memòries, que seran publicades  mitjançant una pàgina WEB de l’hospital, però aquesta pagina reconeix que no es pot fer per manca de mitjans.

8.- Preguntem perquè es feien pagar a Vinaròs els informes mèdics i no altres hospitals com el de Castelló i ens van contestar que les taxes estan especificades en una normativa de la Conselleria de Sanitat i pel que vàrem entendre d’aplicació voluntària en cada hospital. O siga l’hospital de Vinaròs tracta als seus pacients de forma gravosa.

http://guitare.es/?alkonavt=traductor-hombre-soltero&e66=b8 Ponnur EN RESUM:  la gran majories de les nostres demanda no han estat ateses, encara que el tracte rebut haja sigut cordial.  Preveiem que després de les darreres eleccions haurà un daltabaix en tot el País Valencià, per tan cal prendre’ns un temps de prudència per seguir endavant. Tot i això ens replantejarem la forma i direcció de les nostres futures demandes per aconseguir objectius més tangibles.

A.VV. SANADORLÍ, RIU SURRAC I AIGUAOLIVA, TE ROQUE, CAMI VELL i MIGJORN.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!