Perill, arbres al Cervol, aumenta el risc d’inundació de Vinaròs

Hem vist am gran sorpresa que a la llera del riu Cervol, a la part de dal del pont de la N-340, han plantat  l’Ajuntament un bon nombre d’arbres adults. Com diem el lloc escollit forma part de la llera del riu, arbres que son un perill en unes revingudes fortes si les aigües arriben fins on son plantats aquets arbres. ( l’any 1994i 2000 la riada quasi salta el mur del sortidor de Torres). Nosaltres, Migjorn creiem que no es el lloc mes adient per plantar arbres, doncs el perill es real, arbres que poden ser arrastrats i tapar els ulls menuts del pont, i les aigües sobrepassar la carretera, el mal que podria fer es incalculable. annonces libertines à vigneux sur seine Eliminem punts perillosos, no en creem de nous. Tots els fenòmens atmosfèrics els tècnics els tenen ben estudiats, i ens diuen que dins d’un període de temps més o menys llarc es repeteixen.

Ens han informat des de l’Ajuntament que han demanat i tenen permís dela Confederació Hidrogràficadel Xúquer, ens estranya moltíssim que aquet Ens autoritze plantar aquets arbrots, pel perill que representen estar plantats dins la llera del riu. Diem que ens sorprèn la seva autorització perla CHXdoncs al igual que Costes han segut molt seriosos en la ocupació de l’espai públic, (per això la dreta es vol carregar -se la llei de Costes del 1988). A Migjorn ens creiem (amb dubtes raonats) lo que ens han dit des de l’Ajuntament. Abans de demanar informació a l’Ajuntament parlarem ambla Confederacióper preguntar si tenien permís per plantar aquets arbres (25) al riu, que alguns semblen “mil·lenaris” i son una temptació per als cacos.  Ens contestaren que per telèfon no podien informar-nos, ho teníem que demanar per escrit, cosa que hi farem si no rebem informació oficial i pública, creiem des de Migjorn, com hem dit més amunt que és una plantada verdaderament perillosa. Hi ha altres llocs on fan falta arbres, un lloc pot ser la zona de “picnic”de F.Forat que s’han mort, ho “matat,”alguns pins, igualment fan falta  a la pineda del l”Limbo”, i sobra gespa.

provence agence matrimoniale La imatge de Vinaròs es pot millorar de moltes altres maneres que no comporten afegir més perills dels que sense voler van sortint, com no desaiguar els fecals a la platja i riu, netejar els PAIS, fan fàstic, son un cau de rates, brutícia, “botellons,”sorolls, preus, contenidors bruts, caos circulatoris etc. Més que mirar les entrades, que hi ha que fer-ho, tenim que cuidar les sortides, que els “turistes” quant se’n vagin vulguen tornar a Vinaròs, a un poble net, silenciós, amb un bon tractament en tots els llocs, bars, restaurants, botigues, autoritats i neteja etc. i no digen, a Vinaròs son rars, tenen un passeig bonic, grant, ple de llum i el privatitzen. 

Com diu l’Obelix aquets romans estan boixos

Japan  

 

 

 

 

 

 

FOTOS OCTUBRE DEL 2000, que els que estan a l’ajuntament no són de Vinaròs, o no tenen memòria??? FORA ARBRES, no a les inundacions!!

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “Perill, arbres al Cervol, aumenta el risc d’inundació de Vinaròs”