PLATJA DEL FORTÍ- IDEES PARTICIPATIVES

http://larinconadadetajo.es/?typoy=mujer-busca-hombre-locanto-ixtapaluca&489=89 26. Dic, 2016 0 Comments

zona gay sevilla descargaAra quan arriben els euros d’Europa a l’Ajuntament de Vinaròs des d’aquesta associació de Veïns li demanem al nostra Ajuntament que arregle el clavegueram que desaigua a la platja del Fortí i Fora Forat, que bona falta fa. De Migjorn és un problema que sempre hem reivindicat que es fase un desaigüe de pluvials com fa falta i quan plogue no acaben aquestes aigües brutes de Vinaròs a les platges del Fortí i Fora Forat.

 

De fet l’any 2012 el Síndic de Greuges obrí una investigació a l’Ajuntament d’aquesta època, tal com posava un article de premsa publicat al periòdic Mediterraneo de data 4 de Gener de 2012, pàgina número 26. En l’esmentat article ens varen acusar de “.. entorpecer la gestión del equipo de gobierno…” i seguien dient: “la playa está limpia”·, recalcalben “tras las lluvias de noviembre vimos como el bulevar era un problema para la red de pluviales y trabajamos de modo site de rencontre ado limoges intenso para solucionar problemas futuros”.

 

Estem igual que sempre, quan plou les aigües brutes a les platges i curiosament una claveguera aboca exactament on es planta la bandera blava i l’altra justament a Fora Forat a la part del Servol.

 

Demanem al Govern Municipal que solucionen aquest empastre i no se tingue que tancar aquestes dues platges en època estival per la qualitat de l’aigua.

 

Tallem on podem per demanar una AP-7 gratuïta, els morts no paren.

 

Vinaròs, 12.12.2016.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!