“POBRE DEL BURRO QUE HA D’ANAR A PALO”

vrbno pod pradědem gay seznamka 04. Mar, 2015 0 Comments

Chhātāpur “POBRE DEL BURRO QUE HA D’ANAR A PALO”

http://fundacioaroa.org/?sbagrit=pin-de-mujeres-solteras-2013&bd4=25  

A part de la dita popular de “A LA VORA RIU NO FAIGUES NIU”, n´hi ha una altra que diu:

“POBRE DEL BURRO QUE HA D’ ANAR A PALO”.

Doncs això,  una autèntica llàstima que haiguen hagut que ser les  multes de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i l’advertència  de més sancions si l’Ajuntament del PP no retirava els arbres del riu, les que han fet  veure als qui “tenien tots els permisos”, als qui ens tractaren de “locos i majaderos”, que els arbres del riu eren molt perillosos,  augmentaven el risc d’inundació i estaven plantats il·legalment.

Abans de denunciar el fet  a la Confederació l’Associació de Veïns ens posarem en contacte amb els regidors del nostre Magnífic Ajuntament per informar-los sobre les nostres pors al voltant dels arbres a la llera del riu  però no ens escoltaren, no ens feren cas.

Si per una vegada ens haguessen escoltat , no hagués fet falta ni la denuncia a la Confederació, ni les multes, ni el ridícul dels arbres present a tota la premsa provincial.

Estem satisfets que haiguen recapacitat, encara que sigue a la força, i que gràcies a això el risc d’inundació disminuirà al treure els arbre. Llàstima de despeses i diners tirats a les escombraries per prejudicis i prepotència.

 

Esperem que la retirada sigue total de TOTS els arbres, que s’obliden d’algun que altre

 

En un futur, esperem que el nou proper consistori de Vinaròs, tingue en compte la participació ciutadana com una eina per, allà on no pot arribar l’Ajuntament, puguem arribar els ciutadans i permetre’ns col·laborar per millorar,entre tot,  els nostre poble.

 

Així mateix, volem retre un homenatge a Tico, a Vicent Beltran,  ell va ser que s’adonà en una de les seues voltetes en bicleta de la  plantació il·legal dels arbres dincs del riu, esperem que allí on sigue, estigue molt content i orgullós  de la lluita veïnal que hem continuat després de començar les seues vacances .

 

IMG_0854IMG_0858

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!