PREGUNTES AL PLE DE NOVEMBRE

24. Nov, 2011 0 Comments

http://intercampus.fr/?radichego=lagny-sur-marne-petites-annonces-rencontres&f25=f3 PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ AL SR. ALCALDE EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL DIA 24 DE NOVEMBRE DE 2011.

trav rencontre soissons  

  • En la plaça Maria Conesa hi ha un parc infantil en construcció des de fa molt de temps. Resta entre tanques de ferro davant l’estupor i la incredibilitat dels veïns, les dentetes dels xiquets que no poden entrar i el perill pels que entren de toes les maneres sortejant tots els obstacles, saben vostès quin és el problema per que no s’acabe d’una? Pensen fer alguna cosa? .
  • Ja ha passat un poc de temps des de la seua entrada en l’alcaldia i per això volem saber quin és el seu projecte en un parell de qüestions que ronden pel poble des de fa molt de temps, una son les antenes de l’Ermita i un altra, sense sortir del lloc, la torreta dels moros, Quin és el seu projecte per aquest indret i per aquestes construccions en particular?.
  • Com està el tema de l’antic abocador municipal quin és el seu projecte, està clausurat?, el buidaran?
  • I ara parlem dels aiguats del cap de setmana passada. Per què va estar dos dies el túnel del passeig tancat a la circulació si sols era el pàrquing el que estava negat?.
  • La zona de la costa Nord, urbanitzacions i carrers, han patit de valent amb la gran avinguda d’aigua, no tenim cap dubte ni tampoc els veïns i poble en general, que tot és degut a la construcció indiscriminada que és va fer en el seu dia incrementada per la pobra dotació en infraestructures, clavegueres i demés conduccions d’aigua, per no haver-hi no hi han ni cunetes. No ens val que ens diguen que aquesta qüestió els ve de nou. Quin és el seu pla d’actuació en aquesta zona per a que no torne a passar?.
  • Vista l’experiència d’aquest cap de setmana amb l’aigua que volia ocupar el seu pas natural cap a la mar. Els valdrà l’exemple per aplicar-lo al PAI d’Aiguaoliva?. Recordem que ocupa i “reordena” el barranc que porta el seu nom.

 

 

Vinaròs, 22 de novembre de 2011

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!