PREGUNTES AL PLE DE SETEMBRE 2012

 

 

 

 

 

 

http://gallery-motorcycles.com/?abrikos=donna-cerca-uomo-roma-bakeca&b97=d4 PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ AL SR. ALCALDE EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL DIA 27 SE SETEMBRE DE 2012,

http://cesarramos.es/?esminec=como-conocer-personas-por-facebook&b4e=0b  

http://euronovios.es/?lybov=chica-busca-chica-online-2019&5bb=03 Bona nit,

http://maki-agency.com/?opiym=site-de-rencontre-amiti%C3%A9-femme&b8c=3d  

 

  1. 1.     Com està l’abocador clausurat de Vinaròs.
  2. 2.     En la seua resposta a les preguntes del mes d’agost ens van dir que s’assabentarien de la recollida selectiva de les bosses d’escombreries de la platja i de la neteja del terreny que ocupa el “dijous”, ens poden dir alguna cosa al respecte.
  3. 3.     L’autovia A-68 va ser l’estrella de les noticies no fa molt de temps, on tothom s’atribuïa el seu desenvolupament, a hores d’ara ens poden dir com està.
  4. 4.     S’ha anunciat la pròrroga de la circulació dels trens ALVIA però no s’ha tornar a parlar de rodalies, es que s’han desentès?, en tindrem algun dia?. Quins són els obstacles que han trobat?.
  5. 5.     Sembla que la dualitat Benicarló-Peníscola va prenent consistència en molts projectes com són, entre altres, l’escola nàutica i el futbol sala.  A Vinaròs el tenen marginat o vostès no s’han interessat o no ho han considerat oportú formar-ne part?.
  6. 6.     Ens sobta que als “partes” de la policia que emet la ràdio sols figure UN control al dia pels voltants del terme. Es aquest efectivament la quantitat de vegades diàries que van pel terme?
  7. 7.     L’incendi del terme de Càlig, aquesta darrera setmana, va ser produït, segons diuen, per l’abocador comarcal, en ho poden confirmar i en cas de ser afirmatiu, han demanat una reunió del Consorci per demanar explicacions?.

 

Moltes gràcies.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!