PREGUNTES AL PLE DEL MES D’ABRIL DE 2012

lugares para conocer mujeres en puebla 24. Abr, 2012 0 Comments

http://doridori.es/?koldyn=zona-6-examen-barcelona&8c6=77 PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ AL SR. ALCALDE EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL DIA 26 D’ABRIL DE 2012.

http://claroscuroteatro.es/?kaminchuk=como-darle-a-conocer-a-un-chico-que-te-gusta&854=ba  

Bona nit:

 

  • La circulació per sobre del passeig Colom cada vegada és més intensa i creiem que poc controlada. Amb data 26 de gener varem presentar una instància on donàvem una possible solució de la que no hem rebut cap resposta. Han tingut a be llegir la nostra proposta? Tenen previst alguna modificació o alternativa per aquesta circulació?.  Quant de temps hem d’esperar per a rebre una resposta a la nostra instància?.

 

  • Com que segueixen sense cap activitats les obres del port, ens poden dir si saben alguna cosa més?. Saben sila Generalitatpensa seguir invertint en el port de Vinaròs?. Quan?

 

  • La crisi va estenent la seua negra ombra i els nombre d’aturats va incrementant-se, ens poden indicar la xifra d’aturats que hi ha a Vinaròs i l’evolució que hi ha tingut des que estan vostès al govern municipal?

 

  • Des de fa alguns anys, des de l’Ajuntament es ve demanant l’escola taller del Molí Noguera, sempre ajornat perla Generalitat. Ara, i com a foment d’ocupació,  podria ser una petita llum per aquells que busquen treball. La pensen demanar?

 

  • Segons tenim entès en els pressupostos generals de l’Estat, que és on es nodreix ala Tauladel Sènia, no consta cap partida destinada a aquesta Mancomunitat. Saben alguna cosa?. En pensen demanar? Com es finançarà?

 

 

Moltes gràcies.

Vinaròs, 19 d’abril de 2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!