PREGUNTES AL PLE D’OCTUBRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kāyankulam Bona nit:

Paisley Des de la nostra constitució com associació de veïns, sempre hem defensat la participació ciutadana en tots els estaments de la vida política de Vinaròs, ara tenim un reglament i un regidor que porta aquesta etiqueta però no tenim la pràctica, per això demanem que aquestes preguntes siguen llegides i contestades de viva veu.  Volem que consten en l’acta tant les preguntes com les respostes i que siguen conegudes per tots els regidors del consistori i poble en general.

Kabwe  

La vigilància de la platja plega el 15 de setembre, però el “xiringuito de Beni”,va sobrepassar aquesta data en un mes,  ha pagat sobretaxa?, fins quan tenen permís?. 

Ja tenim “el corredor mediterrani” en marxa. Vinaròs estarà entre dos ports importants, Castelló i Tarragona, han fet alguna gestió per oferir el nostre port com a complement d’aquests dos ports esmentats?.

 

Tots els ports de la mediterrània estan lluitant per acollir alguna línea marítima de transports, de mercaderies o de passatgers, han mirat alguna cosa al respecte?

 

El 15 d’octubre, al ploure, novament la platja és va tornar a omplir de grasa i d’altres elements contaminants, la claveguera que està vora al riu vesa el seu contingut directament al mar i la contamina de forma escandalosa.  Cosa que venim denunciant de forma reiterada, tenen pensat donar alguna solució?.

 

Les noticies són que estan tancant llits i plantes a diferents hospitals del País Valencià. Saben quan entraran en funcionament els nous llits de l’ampliació de l’hospital de Vinaròs.

 

Vinaròs torna a estar ple de rates, tenen previst fer alguna campanya de desratització?. Té quelcom a vore la vinguda del “Raton”?

 

I per acabar una queixa: El passeig, nou com és, cada vegada està més brut. La darrera empastifada ha estat la quantitat de taques d’oli que van deixar de rastre la festa dels arrossos.

Gràcies.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!