PRESENTACIÓ DEL PRESIDENT DE MIGJORN A D. LLUIS GANDIA.

Uzlovaya 27. Jul, 2015 0 Comments

Messaad vallibonaEns sap greu donar el protagonisme al mateix senyor en els nostres articles en els DOS periòdics locals però els temes són diferents. No és que li donem preferència  per damunt dels altres companys seus de bancada, el que passa és que ens busca i nosaltres no ens podem deixar d’estar. No cal dir que l’apreci és reciproque

dolorously Doncs be, Senyoret, com sabrà també som usuaris de les xarxes socials, ni molt menys amb l’obsessió de vostè, però fa uns dies ens vàrem quedar sorpresos per unes preguntes que ens feia directament. I ves per on, aquesta setmana li volem dedicar aquest petit article contestant a les mateixes.

Així vostè ens donava la marca de legalistes i li estranyava la relació que té el nostre president amb Vallibona i “semblava” escandalitzat per no estar empadronat a Vinaròs.

Primera pregunta: Es cert que el president de Migjorn, Fernando Llambrich, és el jutge de pau de Vallibona.  Si senyoret, i des de fa més de quatre anys. Amb molt de goig i per a tot el que vostè vullga i li siga de menester. Els que venen de casa rica tenen vivendes “allende los mares” i com a resident habitual en aquest preciós poble no va tenir cap problema per acceptar aquest càrrec que l’honora.

I la segona: No es pot exercir el càrrec de jutge de pau sense estar empadronat. Per tan ratifiquem que efectivament és a Vallibona on exerceix el seu dret a vot. Per cert i com a curiositat, el PP no va treure ni un vot en les darreres eleccions. NI UN.

Be, per nombrar-lo president de MIGJORN no vàrem tenir que modificar cap article estatutari, ni consultar al nostre gabinet jurídic. Sols cal ser soci. No discriminem a ningú, ni per aquests  motius, ni per motius de raça, sexe, religió o creences. Per tan no fa falta estar empadronat a Vinaròs per pertànyer a la nostra associació. Cosa semblant ho fan vostès, els polítics, que tampoc han de presentar acreditació d’empadronament  per presentar-se com a candidats de pobles que no saben on estan, ni els problemes que tenen.

Senyor Gandia, el nostre president, jutge de pau i empadronat a Vallibona, no li costa cap diner al poble, seria bonic vore’l a vostè treballar pel mateix cost. Pel contrari estar en MIGJORN costa VINT euros l’any i es pot pagar en dues vegades. Ja ho veu, donem facilitats pel pagament i no ens cal cap aval, ni econòmic ni polític. Esperant haver-li tret dels seus dubtes quedem a la seva disposició, molt atentament. A.V. MIGJORN. Vinaròs, 25.07.2015.

hqdefault

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!