PRIMERA REUNIÓ EN EL SR. ALCALDE.

Ring of hands giving a teamwork theme

Vàrem demanar parlar en el Sr. Alcalde i ens van donar hora pel dimarts passat. Ens va rebre molt cordialment, el saludarem i abans de res li vàrem demanar del temps que ens podia dedicar, sols 20 minuts. Primerament li férem entrega del llibret amb les nostres 50 propostes que llançarem abans d’eleccions i un altre editat per la nostra Confederació d’Associació de Veïns també carregat de bones idees per la gestió dels pobles. Cal que ho tinga a ma (no se sap mai). En el poquet temps que disposàvem en vàrem tenir prou per tenir un primer canvi d’impressions,  oferir-li la nostra col·laboració i dir-li ben clar que sempre serem reivindicatius en totes les mancances de Vinaròs, MANE QUI MANE, com sempre hem fet, motiu principal d’aquesta primera entrevista.

En el decurs de la reunió li vàrem poder exposar uns pocs temes i ens va sorprendre la molt bona disposició i del clar que té moltes qüestions en el poc de temps que porta en l’alcaldia.  Certament vàrem sortir satisfets. Cal dir que feia uns anys que no era així. Públicament els anterior governants ens van dir analfabets, ximples, persones non grates i traïdors.

Per un altra part volem destacar també en aquest article l’oferiment del Regidor de serveis de sortir per Vinaròs i el terme per escoltar l’opinió de  MIGJORN. No creiem ni molt menys que li poguéssem descobrir res de nou, però que ens vullga escoltar és tot un detall i no se sap mai fins on arriben els coneixements que té cadascú. Entre altres brutícies que li han deixat d’herència l’anterior equip de govern li farem vore els contenidors d’escombraries trencats, els arbres mal plantats a la llera del Servol, etc. etc,

A l’anterior regidor li demanarem parlar amb ell i ens va donar hora però, en arribar a la reunió ell no era i ens volia rebre l’assessor, vàrem alçar el velam i rumb al carrer. No creiem en els assessors, ho hem demostrat moltes vegades.

L’anterior alcalde en una determinada ocasió fent ostentació de “pitoniso” o preveient el que els anava a caure a sobre per la gestió del seu partit (PP) arreu de les institucions, deia en un article “… veremos en todas partes como se forman uniones de perdedores,…”.

Que hem de fer…. a Vinaròs continua bufant el MIGJORN. Vinaròs, 11.07.2015.

Visiteu la nostra pàgina: avmigjorn.org

montaje en a4 (1)_Página_01

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!