PROPOSTES ELECCIONS 2015 (4) Tot per debatre, tot per millorar. PORT, PLATJA, URBANISME I MEDI AMBIENT

IMG_1346

PORT, PLATJA, URBANISME I MEDI AMBIENT

extravagantly PLATJA.-     En regressió, augmentant el risc de desperfectes pels temporals a la façana marítima. Ocupació descontrolada: para-sols, hamaques, xiringuitos. Tornar a insistir al Ministeri i Costes urgeix l’aportació  d’arena i la construcció d’espigons. Fer totes aquelles actuacions necessàries per a fer complir les ordenances d’ocupació de la platja.

aplicacion o red social mas popular para conocer personas PORT.-Abandonat, sense conservació, mig mort. Falta una nova llotja. Dragar l’espai que diuen «nova zona pesquera i industrial».Fer valdre les possibilitats  econòmiques del port. Gestionar-ho per vore si el podem fer-lo comercial, de passatgers, etc.

ciega a citas online capitulos completos PASSEIG.- Amb una forta erosió del terra, palmeres tallades, manteniment nul.  Allí s’amunteguen nits i dies cadires i taules. Xiringuitos i festes que l’embruten.  Manteniment adequat del passeig, en tots els aspectes, és un dels principals atractius turístics del poble.

Fer complir les ordenances d’ocupació de via pública.

COSTA, LITORAL.- En la zona Nord la carretera que voreja la costa és estreta , perillosa i en alguns llocs hi ha el risc de que s’afone. Elaborar un Pla integrar per a regular la circulació de vehicles i vianants.

HERBICIDES en zona urbana. Tot i que senyalitzat, segueix sent un perill per als ciutadans. Buscar alternatives més innòcues per controlar les males herbes.

ZONES OBLIDADES.- Carrers Messeguer i Costa i Puig Roda (PAI del Camí Fondo). Hi ha tanques per impedir el pas, però estan abandonats. Donar una solució per aquesta zona del poble que presenta un estat deplorable i d’abandonament.

IMG_4094

 

TERRES NEGRES.- Abocades sense control en Partida Capsades. Deixar clar la perillositat o no d’aquestes terres negres provinents del dragatge del port.

CASES DE MÉS DE 50 ANYS.- Hi ha moltes cases que es troben en aquesta situació i no hi ha constància de la problemàtica que tenen i de les revisions que s’han de fer. Ha de ser l’Ajuntament el primer interessat en fer complir la llei i buscar solucions i donar alternatives en aquelles que sofreixen danys.

TRENS DE RODALIES.- Ja que ens falta accés a tants serveis que estan centralitzant en Castelló (Universitat, serveis sanitaris, exàmens de conduir…), hauríem de poder disposar  d’un servei regular de rodalies que almenys ens facilite els desplaçaments. Amb horaris i freqüència d’acord amb les necessitats de la població.

 

 

 

 

montaje en a4 (1)_Página_07montaje en a4 (1)_Página_08

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!