PROPOSTES ELECCIONS 2015 (5) Tot per debatre, tot per millorar. URBANISME I MEDI AMBIENT

bron rencontres seniors IMG_4316PALMERES.- El morrut roig ha destrossat la població de palmeres en part causades per falta de prevenció. Protegir les que han quedat i també tractament alternatius.

http://bossons-fute.fr/?fimerois=1re-rencontre&c28=ee NETEJA.-     El poble està brut. Cal reubicar alguns contenidors per facilitar-ne l’accés.  S’ha de fer neteja d’embornals.  Fer regularment desratització i control de plagues (mosquits, panderoles) Revisar la concessió i adequar-la a les necessitats reals del poble.

scowlingly PGOU.- L’actual està fet el 2001: és obsolet, irreal i obeeix a les perspectives que generarien la bombolla immobiliària. Revisar-lo i adequar-lo a la realitat actual. El volem raonable, participatiu i lliure d’interessos personalistes.

RECICLATGES.- No sabem quin és el benefici que s’obté dels diferents reciclatges i com aquests reverteixen en la ciutadania. Abocador municipal no clausurat. Promocionar el reciclatge donant a conèixer els beneficis directes que reporta al poble.

DIJOUS.-       Neteja del mercat del dijous, malbaratament de recursos per la falta de col·laboració dels venedors. Problemàtica dels top-manta. No ser tant laxes amb el compliment de la neteja per part dels venedors del dijous

CONVENT SANT FRANCESC.- Incertesa sobre com quedarà la plaça després de la remodelació. Clarificar les intencions sobre aquest espai i  buscar el consens en la solució al desastre del Convent de Sant Francesc.

ENLLUMENAMENT.- És indiscutible que el poble té un problema amb l’enllumenat: hi ha carrers foscos i de manteniment deficient. Les zones costeres Nord i Sud amb grans deficiències lumíniques. Revisar la concessió i exigir un servei més eficient. Intentar recuperar els  serveis municipals de manteniment i  neteja.

LA MERA    .- No es pot deixar degradar un espai del poble perquè no és del gust de l’actual govern local. La Mera és un exemple ben clar de deixadesa i falta d’interès: rajoles trencades, no es reposen amb altres rajoles sinó amb ciment, no es pinten ni els fanals, ni les papereres, ni els bancs… Ens agrade o no, La Mera avui en dia és com és i s’ha de mantenir en bon estat. Deixar-la degradar no és cap solució.IMG_0854

ARBRES AL RIU.- S’han de treure. Ja.  Concertar amb la CHX, la neteja de la llera de rius i barrancs.

CARRERS I CAMINS.- Carreteres i camins plens de clots i carrilades per falta de manteniment. Insistim que recuperar els serveis municipals de manteniment i neteja donaria una solució a aquestes problemàtiques.

 

 

 

 

 

montaje en a4 (1)_Página_09 montaje en a4 (1)_Página_08

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!