PROU, AP-7 GRATUÏTA JA!!!

images

DIA 29-10, A LES 17 H. TORNAREM A TALLAR LA N-340

Ja ho vàrem anunciar la setmana passada, ens hem sumat a la campanya que porten els companys de les Associacions de Veïns de les Terres de l’Ebre i en concret els d’Amposta per demanar la gratuïtat de l’AP-7. Després de l’assemblea de dimecres passat i on també varen venir companys de Benicarló i Peníscola va quedar clara la nostra postura i començarem les accions. Així al dia següent pel matí vàrem instal·lar una pancarta de PROU, AP-7 GRATUÏTA JA!!! a l’entrada del mercat del dijous com a primer pas per portar al carrer aquesta problemàtica, al vore’ns la gent xerrava amb nosaltres i, sense cap mena de dubte, anava recolzant la nostra postura. Cal dir que ens demanaven papers per estampar la seua signatura per manifestar la seua conformitat amb nosaltres.

No, no vàrem tallar la carretera. El dia que tenen establert per fer-ho en els altres pobles encara no ho havíem tramés la petició, no hi havia temps suficient per poder presentar la instància comunicant-ho a les autoritats pertinents. Però tot i això ens vàrem reunir vora 20 persones al costat mateix de la carretera on férem una petita assemblea. Tal com ens van dir els companys d’Amposta (impulsors de la campanya) començarem, com ho fan ells sempre, amb un minut de silenci en memòria dels morts haguts en aquesta transitada carretera. Silenci per reflexionar que sols era trencat pels vehicles que circulaven pel nostre costat.

Després d’una breu exposició vàrem quedar que a partir d’aquesta setmana TOTS ELS DIJOUS tallarem la carretera N-340, i vàrem concretar el lloc, serà en el punt quilomètric 1053,700 aproximadament, tot just a l’encreuament de la NOVA carretera amb la N-238 (carretera d’Ulldecona).  Començarem a  les 17,30 fins les 18.15 h.

No cal dir que us esperem a tots aquells que pugueu venir, hem de fer pinya, hem de dir prou i que ho volem ja, necessitem que l’AP-7 siga lliure de peatge pel be general.

Hem de fer constar que hem cursat la comunicació pertinent a la Subdelegació del Govern, suposem que no ens posaran cap impediment per fer el tall de carretera el proper dia 22, que esperem siga controlada i vigilada per les forces de seguretat de l’estat per tal de no tenir cap incident que puguem lamentar. Vinaròs, 19-01-2015

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!